Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO12-1 komt net tekort bij SNS

Een nieuw voetbalseizoen staat voor de deur nieuwe spelers en nieuwe regels.
Met Roan, Sofie en Mohamad als nieuwe spelers toegevoegd aan het JO11 team van seizoen 2017-2018. Er is nu geen ingooi meer maar indribbelen vanaf de zijkant en een terugspeelbal moet de keeper met de voeten verwerken. Ook de time out is nieuw.

De wedstrijd

SNS JO12 is vandaag de eerste tegenstander en aangezien we aan het eind van afgelopen seizoen al verschillende keren tegen elkaar hebben gespeeld met verschillende uitslagen (positief en negatief) was de kans groot dat de ploegen flink aan elkaar gewaagd zouden zijn.
Het spel golft dan ook van de ene naar de andere kant met veel kansen voor iedereen. Een prachtig schot van Arthur met links zorgt voor het eerste doelpunt voor de geel blauwen. Helaas stond SNS toen al 2-0 voor. Arthur zet Flakkee met een droge knal met zijn rechtervoet voor de gelijkmaker. SNS maakt de 3-2 en Flakkee gaat op zoek naar doelpunten. Maar na goede combinaties, hard werken en te veel risico achterin komt de eindstand van 5-2 op het bord.

Allemaal hebben ze moeten wennen aan de nieuwe situaties en ondanks de vele wissels toch niet opgegeven. Op naar volgende week dan spelen we de 2de bekerwedstrijd thuis tegen DJS JO12-2.

Heerlijk voetbal dame en heren !!!!

Voor elkaar werken en samen voetballen dan komt de overwinning vanzelf!!