Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO12-1 wint wederom van WFB

Voor de tweede keer achter elkaar speelden de kids van Flakkee JO12 tegen WFB. Na vorige week ruim te hebben gewonnen in de bekerwedstrijd was het nu tijd om het te laten zien in de eerste competitie wedstrijd.

1e helft
Na de kids te hebben gewaarschuwd voor onderschatting begonnen we de wedstrijd toch stroef. WFB was duidelijk niet van plan om weer een flinke nederlaag te gaan leiden. Met kansen over en weer was het Daan die in de 11e minuut de score opende (0-1). Justin.p wist de kansen van WFB goed tegen te houden dus bleef de stand tot de eerste time out (0-1). Hierna gaat het weer wat beter en al snel is het Arthur die de 0-2 binnen schiet. Maar Wfb geeft niet op en maakt knap de 1-2. Flakkee schudt wakker en gaat weer wat meer druk zetten en dit resulteert in 2 doelpunten van Mohammed. (1-4)

2de helft
Nick neemt de plaats van Justin over in het doel zodat BRIAN (zo goed Leo) zijn plekje achterin weer in kan nemen. Sofie aan de rechtse kant en Justin.m aan de linkse kant. Nu staat het toch iets beter en trekken de kids ten strijde en buiten het doelpunt om van WFB is Flakkee veel beter de tweede helft. Door 3 doelpunten van Justin.p en doelpunten van Rian, Kenzi en Justin.m komt de eindstand van 2-10 op het bord te staan.

Na een langzame start toch een keurig resultaat. Fijn om te zien was de vreugde dansjes na de doelpunten.