Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO13-1 klimt het seizoen uit

Het mooie seizoen van JO13-1 werd zaterdag afgesloten met een uitje naar het klimbos en een barbecue.
En wat een mooi seizoen was het! 6 JO11 spelers, 6 JO12 spelers en 1 JO13 speler vormden het team dit jaar. In eerste instantie werd als JO12 ingeschreven, maar dat betekende lange reistijden naar verre oorden en daarom werd besloten om alsnog als JO13 te gaan starten wat minder auto-minuten op zou leveren.
In de 4e Klasse gestart tegen (veel) oudere en (veel) grotere tegenstanders, maar toch wisten onze jongens en dame zich kranig te weren. In het begin moesten onze helden nog wennen aan het fysiek, maar hoe langer het seizoen duurde hoe beter ze daarmee om konden gaan en op het einde van het seizoen waren ze op dat gebied echt een stapje verder. Voor de winterstop wisten we een aantal keren te winnen of gelijk te spelen waardoor we na de winterstop wederom in de 4e Klasse uitkwamen wat voor dit jonge team echt een prestatie is.
Aan het einde van het seizoen speelden we nog een aantal leuke toernooien waarbij we het laatste toernooi wisten te winnen. En op 30 juni hebben we dus het seizoen op een leuke manier afgesloten.
Jongens en dame, bedankt voor dit leuke seizoen!