Flakkee JO13-1 komt niet tot scoren tegen Barendrecht

Zonder de geblesseerde Finn, maar met Gianna als vervanger begonnen we aan de wedstrijd tegen Barendrecht.
Hoewel onze jongens weer wat kleiner waren als de tegenstander, gingen ze weer goed de duels aan waardoor Barendrecht weinig gevaarlijk kon worden. Flakkee was het gevaarlijkst in de eerste helft en de goed spelende Job kreeg ook de grootste kans, maar zijn schot kwam op de paal. Vlak voor rust viel Bart geblesseerd uit na een stevig duel waardoor we met 1 wissel verder moesten, Bart beterschap!
Na de rust werd Barendrecht wat sterker en keeper Sem moest een paar keer handelend optreden, maar de bal ging er gelukkig niet in. Een kwartiertje voor tijd moest ook een speler van Barendrecht naar de Huisartsenpost omdat hij een duel aanging met Gianna. Beide spelers gingen vol voor de bal, maar Gianna was sterker en lanceerde de speler van Barendrecht. We hebben gehoord dat hij een gescheurde knieband heeft. We wensen hem een heel snel herstel toe!

Met veel inzet, maar met weinig goed voetbal hebben de jongens en dame toch weer een punt weten te behalen in deze voor ons zware 4e Klasse. Knap gedaan!