Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO13-1 speelt goed maar verliest

Na vorige week met 0-6 verloren te hebben van GOZ, moesten we vandaag spelen tegen Zuidland JO13-1. Vorige week won Zuidland met 11-0, dus we waren gewaarschuwd.
Moet Youri en Paul als invallers (bedankt voor het meedoen jongens) begonnen we goed aan de wedstrijd. De tegenstander werd flink opgejaagd en hoewel de tegenstander beter was, kregen ze weinig ruimte om te combineren waardoor kansen voorlopig uit bleven. Na een kwartiertje weet Zuidland wel een gaatje te vinden en komen ze op 0-1. Na dit doelpunt blijft Zuidland wel beter, maar Flakkee bijt goed van zich af. Vlak voor rust verkijkt Sem zich op een afstandsschot en komt Zuidland op 0-2 en met die stand gaan we ook rusten.

Na rust blijft het spelbeeld hetzelfde, maar Flakkee wordt wel gevaarlijker. Joeri kan na een goede actie schieten, maar schiet net naast en Jakub mag even later 2x schieten, maar zijn schot gaat ook net naast. Zuidland aan de andere kant krijgt ook goede kansen, maar Sven (keepte in de tweede helft omdat Sem zich niet lekker voelde) weet zijn doel schoon te houden met enkele goede reddingen. Uiteindelijk verliezen we deze leuke pot met 0-2, maar onze jongens en dame hebben echt goed gespeeld, klasse!

Als we zo doorgaan wordt het echt een leuk seizoen! Hoewel we vrij hoog ingedeeld zitten en we (veel) jonger zijn dan de tegenstander, weten we toch goed partij te bieden. Van onze 13 spelers zijn er 12 speelgerechtigd voor de JO11 en er zijn zelfs spelers die nog met de JO10 mee mogen doen, dus jullie mogen echt trots op jezelf zijn!