Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO13-1 speelt goede wedstrijd maar verliest

Flakkee JO13-1 bestaat dit jaar uit relatief jonge kinderen. Bij de aanvang van het seizoen zijn de meeste kinderen 10 of 11, maar er zitten zelfs jongens tussen die nog 9 zijn, dus de groep is vrij jong. Maar hoewel de leeftijd van de tegenstanders dus vaak hoger zal liggen dit seizoen, zullen we er alles aan doen om leuke wedstrijden te gaan spelen en de eerste 2 wedstrijden waren dat zeker. Vorige week verloren we in onze eerste wedstrijd op een groot veld met 0-2 van SJO/DBF en vandaag namen we het op tegen Stellendam JO13-1, een team wat ook bij ons in de competitie zit.
Stellendam was vanaf het begin van de wedstrijd de bovenliggende partij, maar onze jongens en dame boden goed tegenstand. Stellendam kwam snel op 0-2, maar Flakkee kwam goed terug. Eerst tikte Joeri een rebound in en even later maakte Eurolind op schitterende manier de 2-2 na een mooie, snelle aanval. Stellendam liep daarna uit naar 2-4, maar Joeri maakte er vlak voor rust nog 3-4 van. Uiteindelijk maakte Stellendam er 3-5 van en met die stand gingen we rusten.

In de rust werd goed besproken wat er goed ging en wat er beter moest en met goede moed begonnen onze kanjers aan de tweede helft.

Het spelbeeld in de tweede helft was een kopie van de eerste helft en Stellendam was de gevaarlijkere ploeg. Flakkee was echter de ploeg die als eerste scoorde. We kregen een strafschop en Benno mocht ‘m mooi binnenschieten, 4-5. Daarna werd het wat slordiger bij Flakkee en Stellendam kon uitlopen naar 4-8 wat ook de eindstand was.

Ondanks de nederlaag, klasse gedaan mannen en dame!