Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO13 speelt gelijk tegen vv Hellevoetsluis

Zaterdag speelde onze JO13 om 13:00 uur hun wedstrijd op de van Pallandt tegen v.v. Hellevoetsluis.
Waar in de 3 voorgaande wedstrijden de bank nog met 4 wissels was bezet moest nu zelfs de keeper van de JO15 worden geleend om aan 2 wissels te komen. Abel was een weekendje weg en Milan en Sem hebben een blessure aan de
achillespees en enkel waardoor ze enkele weken zijn uitgeschakeld.
De eerste helft was Hellevoetsluis de sterkere wat resulteerde in een terechte 0-1 ruststand. Finn, die een dijk van een wedstrijd speelde, werd de tweede helft naar voren gedirigeerd. Agnesa nam haar vertrouwde positie in als back en Benno maakte op de linkervleugel in de tweede helft een flitsende start. De ploegen waren aan elkaar gewaagd en aan beide kanten ontstonden kansen. Bram en Sven vormde een goed blok centraal in de verdediging en Kane, Jarno en Siem maakten de nodige meters op het middenveld. Bart was in de spits meerdere keren balvast en kaatste goed met de opkomende mensen.
Na een corner die werd teruggelegd op de 16de schoot Siem de bal goed in. Even later sneed Benno door de verdediging en werd in de 16 onderuit gehaald waarop scheidsrechter Bosman terecht naar de stip wees. Siem schoot de bal hard en goed in alleen hij raakte net de onderkant van de lat en de bal kwam terug het veld in. Daarna ging het spel nog over en weer en was Flakkee de bovenliggende partij maar werd er niet meer gescoord.
Na vier wedstrijden, waarvan twee vriendschappelijk, heeft de JO13 een keer gewonnen, 2x gelijk gespeeld en een keer verloren. De mannen en dame maken per wedstrijd stappen en er wordt steeds beter samengespeeld.
Als jullie zo blijven vechten dan komen jullie er wel!