Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO14-1 wint met dubbele cijfers

Zaterdag 7 september 2019
Na afgelopen week volgens de spelers twee super goede en leuke trainingen te hebben gehad van de nieuwe trainer/coach Jarno Osseweijer stond zaterdagochtend de eerste wedstrijd van het seizoen voor de deur. Onder al wat herfstachtige omstandigheden werd om 11:40 uur afgetrapt op het hoofdveld van de Zuid-Beijerlandse Voetbalvereniging Hercules om de strijd aan te gaan tegen hun JO14-1.

Het was al snel duidelijk dat Flakkee de bovenliggende partij was. De tegenstander was ongeveer even groot maar voetballend was Flakkee op alle fronten de baas. Er werden naar hartenlust driehoekjes gemaakt en lekker gecombineerd. Abel, Milan en Jarno maakten er in het eerste kwartier al 0-3 van. Ook Bart wist de eerste helft nog twee keer te scoren waaronder een mooie toverbal. Uiteindelijk gingen we de rust in met 0-7 op het scorebord.

Gezien de tussenstand reden voor de interim coach Dale om de meeste verdedigers maar eens een keer in de aanval te zetten. Hierdoor konden Job, Finn en Sven, die vorige seizoen voornamelijk in de verdediging stonden, hun aanvallende kwaliteiten ook eens laten zien. Alle drie wisten ze de tweede helft de bal tegen de touwen te krijgen. De eindstand van 1-12 loog er niet om en had nog vele malen hoger kunnen zijn maar vooral het plezier en de lol onderling in deze eerste voetbalweek is fantastisch om te zien.

Door de interesse in kitesurfen en kickboksen zijn eind vorig seizoen Bram, Eurolind en Kane gestopt. Heb je interesse om in dit leuke en talentvolle team te komen spelen kom dan eens vrijblijvend op de dinsdag- en of donderdagavond mee trainen.