Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO17-1 nipt onderuit tegen FC Korendijk

Op 18 november mocht Flakkee JO17 weer thuis voetballen tegen FC Korendijk. In de bespreking werd gezegd dat Korendijk veel doelpunten voor heeft maar nog meer tegen heeft en dat zegt alles over Korendijk, goede aanval, matige verdediging. Zonder keeper Thimo ( die zou gaan helpen op een boot en intocht) maar met een goede vervanger in Lucas die de JO17 wilde helpen, nogmaals dank daarvoor.

In een matig eerste deel in de 1ste helft waar nauwelijks kansen werden gecreëerd was Flakkee zoekende in de opbouw (ondanks de goed meevoetballende Lucas op doel) en kwam er niet echt lekker door. Flakkee kwam niet verder dan een paar afstandsschoten van Benjamin en een net over geschoten vrije trap van Nick Braber. Steeds meer nam Korendijk de wedstrijd over en voornamelijk fysiek waren ze een paar maatjes groter. Dit weerhield niet dat zowel Danny en Joost de beuk er ook ingooide en een prima wedstrijd op de mat lieten noteren. Maar in de 30ste minuut kwam er een vrije trap voor Korendijk die werd schitterend in de rechter kruising binnen geschoten. De kopjes gingen hangen en de duels werden eigenlijk vanaf dat moment niet gewonnen. Dit resulteerde in een hard vlak schot in de rechterhoek 2-0. Het werd nog erger voor Flakkee vlak voor de rust werd het zelf 3-0 via de linkerkant kon de buitenspeler van de tegenstander doorlopen en een voorzet geven op de totaal vrij staande spits. Gelijk kwam het rustsignaal. En een harde toespraak van coach Osseweijer was nodig, ze moesten met z’n allen vol in duels in willen gaan en het geloof erin houden.

De 2de helft was nog maar net begonnen toen Flakkee al zijn eerste kansen kreeg. Benjamin en Nick Braber namen voorin Flakkee bij de hand. Goede reddingen van de keeper en de lat voorkwamen dat Flakkee scoorde maar na een voorzet van Nick Braber op Benjamin was de 1-3 op het scorebord te noteren. Flakkee kreeg het geloof en ging naar voren voetballen en was heer en meester in de 2de helft, 1 kans kreeg Korendijk en scoorde daarin. Maar de uitstekend vlaggende R.Vroege vlagde voor buitenspel. Niet iedereen van Korendijk was daarmee eens, en misschien daarom maar Nick Braber kon toen een uitstekende actie belonen met een doelpunt 2-3. Helaas kon Flakkee niet meer scoren ondanks er een extra spits erin te zetten konden we niet meer scoren. Kansen waren er nog wel voor Dominique en Benjamin maar het geluk was op voor Flakkee. Achterin werd er nog veel weg gehaald zeker door Merijn die in de 2de helft achterin werd gezet zijn prestatie werd beloont door Man of the Match te worden. Tim Felius mocht daarna nog mee met het 1ste van Flakkee en heeft zijn debuut mogen maken, hij viel in de 85ste minuut in tegen NTVV (1-1), Gefeliciteerd.

Jammer maar helaas weer een nederlaag, maar wat een 2de helft mannen. Volgende week weer een thuis wedstrijd om 09:15 op de Pallandt. Blijf zo voetballen zoals in de 2de helft en dan kan de overwinning(en) niet lang meer duren.