Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO17 stelt zichzelf teleur

4 November 2017

De mannen van de JO17 mochten weer vroeg op, omdat er weer thuis werd gevoetbald tegen SSS en dat betekend altijd 08:30 aanwezig. De meesten hadden waarschijnlijk de wekker verkeerd gezet want de meesten kwamen te laat. Spits Braber was aangewezen om met de JO19 mee te doen en later zal dat gemis erg groot zijn.
Flakkee begon sterk aan de wedstrijd, er werd goed voetbal gespeeld en de kansen die er gecreëerd werden, kwamen door er voetballend doorheen te komen bij SSS. De eerste kansen kwamen door vd Wulp maar zowel met zijn linker als rechterbeen gingen ze er niet in. Flakkee ging door met gelegenheidsspits van Oosterhout die veel sneller was dan zijn tegenstanders alleen kreeg hij vlak voordat hij goed kon schieten de zeer goed spelende keeper op zijn pad, ook in tweede instantie was de keeper paraat. Helaas na dit moment werd het slordiger aan de kant van Flakkee en trad van Dongen nog een paar keer goed op en op het moment dat van Dongen gepasseerd leek te worden door een sporadische aanval van SSS stond Slui op de goede plek om een doelpunt te voorkomen. Flakkee knokte zich weer naar voren en een voorzet van vd Wulp kwam op de hand van een speler van SSS en scheidsrechter Koole gaf terecht een penalty. V.d Gaag zag het niet zitten om de penalty te nemen en daarna was het onduidelijk wie hem zou nemen. Eigenlijk was het een klus voor Braber maar die was niet aanwezig, uiteindelijk wees coach Osseweijer aanvoerder Felius naar de stip. Ondanks een penalty trauma ( CL Finale 2016) schoot Felius de 1-0 binnen, daarna floot de scheids voor de thee (limonade nog voor deze mannen) .

Na rust eigenlijk hetzelfde beeld, Flakkee wilde voetballen en SSS loerde op de fouten van Flakkee. Het was weer vd Wulp die 1 op 1 kwam maar weer was de keeper het eindstation voor Flakkee. SSS gooide alles in de strijd om een doelpunt te forceren, harde tackles, de beuk erin en een zeurende trainer leek de tactiek te worden voor SSS. Uiteindelijk kwam er een corner ( waar twijfels over waren) voor SSS kwam in de 5 meter deze kon nog worden afgeketst, maar de bal was weer voor SSS en bracht hem meteen weer in de 5 meter, van Dongen kwam niet uit en was te laat voor een totaal vrij staande speler van SSS die hem zo in het net kon koppen. De twijfel sloeg op het elftal van Osseweijer die bracht een uitstekend spelende van Wezel weer in het veld en wisselde van Gaag die inspiratieloos speelde (maar af en toe toch langs zijn speler kwam, en gevaarlijk was) voor Wielhouwer. Er kwam weer wat spel in van Flakkee, maar er kwam nog 1 kans. Wielhouwer passeerde zijn man snee naar binnen en gaf een goede voorzet de keeper zat voor het eerst mis, en kwam voor het doel terecht helaas kwam vd Doel 2 centimeter tekort om de bal in te tikken.

1-1 was de uitslag, maar dit had wel 3 of 4- 1 kunnen zijn en dan was dat een terechte afspiegeling geweest op de wedstrijd. Maar jullie vergaten om jullie zelf te belonen en was de enorme teleurstelling begrijpelijk. Volgende week uit tegen NSVV en weer een kans om te laten zien hoe goed jullie kunnen voetballen en de 3 punten in de wacht te slepen met de goede mentaliteit.
Opstelling:
Van Dongen— Wielhouwer ( Schoof), Felius ©, Vroege, van Dam ( van Alpen)— Buurman ( Slui), van Wezel, vd Doel( Tijl)— vd Wulp, Oosterhout , vd Gaag