Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO19-1 bekert verder na drie overtuigende winstpartijen

Het kersverse Flakkee JO19 is op 31 augustus van start gegaan in het bekertoernooi.

Na de vakantie was er sprake van een aantal wijzigingen. Benjamin heeft besloten terug te keren bij zijn oude cluppie in Philipsland. Hij heeft inmiddels zijn debuut gemaakt in het eerste elftal van NOAD. We wensen hem alle succes en blijven hem volgen.

Daar tegenover staat dat Ivo in de JO19 is gebleven en zijn oude team weer komt versterken. Tot slot heeft JO19 een nieuwe trainer coach; Richard de Moedt gaat dit leuke team dit jaar trainen en coachen.

Hoewel het team 3de klasse gaat spelen en in het bekertoernooi met louter 4de-klassers is ingedeeld, waren de eerste wedstrijden onder coach De Moedt veelbelovend. Het team was nog enigszins gemankeerd, doordat Jort en Kevin nog op vakantie waren en Joris nog niet geheel hersteld was van zijn jetlag, maar mede door de hulp van Enzo en Sico (die leeftijdtechnisch ook nog voor dit team mogen uitkomen) won een gretig Flakkee met 0-10 van NSVV JO19-3. Dat is een lekker begin!

Juist voor de tweede wedstrijd tegen Nieuwerkerk JO19-6 werd het team hevig opgeschrikt door het bericht, dat leider Peter met spoed in het ziekenhuis was opgenomen. Gelukkig waren de hulpdiensten er op tijd bij. Wij wensen Peter en familie een voorspoedig herstel toe.

Nog altijd zonder Kevin, maar nu vanzelfsprekend ook zonder Lars, kon er gewoon gevoetbald worden. De tegenstander was zeker beter dan die in de eerste wedstrijd, maar toch werd ook dit een vrij eenvoudige overwinning voor JO19. Wel moesten de eerste tegendoelpunten van dit seizoen geïncasseerd worden, waarvan een vrije trap in de kruising applaus verdiende. Het werd uiteindelijk 5-3.

De laatste wedstrijd was tegen JO19-3 van buurman DJS. Ook in deze wedstrijd was het krachtsverschil te groot. Bij een 6—0 voorsprong kwam de wedstrijd ten einde, omdat de laatste man van DJS heel ongelukkig tegen een ernstige knieblessure opliep. De ambulance werd gebeld en op het veld kon eerste hulp worden verleend. Besloten is de wedstrijd niet meer uit te spelen. Vanaf deze plaats wensen we ook Jacob een spoedig herstel toe!

De volgende bekerronde is bereikt, maar hopelijk zijn er dit seizoen geen ziekenauto’s meer nodig. Komend weekend staat de eerste competitiewedstrijd op het programma, thuis tegen Zuidland JO19-1 (12.00 uur).