Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO19-1 beleeft geweldig trainingsweekend

Na vele weken (of maanden?) voorbereiding van coach Richard was het dan eindelijk zover, een heus trainingskamp voor Flakkee JO19-1. Het werd een prachtig weekend!

Het trainingskamp vond plaats in het westland, bij voetbalclub Westlandia in Naaldwijk. Deze club beschikt naast een aantal kunstgrasvelden ook over een prachtige zaal, waar de vrijdagavond meteen in getraind kon worden. Na de training, onder de bezielende leiding van Richard, Daniel en Theo, werd in de fraaie kantine van Westlandia spaghetti en macaroni genuttigd. Vervolgens werd de avond gevuld met darts, kaarten, tafelvoetbal en tafeltennis. Omdat er de volgende dag een oefenwedstrijd op het programma stond gingen de spelers op tijd naar bed 😉

Na een korte ochtendwandeling werd afgereisd naar Poeldijk voor een oefenwedstrijd tegen Verburch JO19-2. Voornamelijk vanwege wat hele en halve blessures en de uitgebreide nachtrust werd met 4-2 verloren. Flakkee kwam op een geflatteerde 3-0 achterstand, maar op karakter en conditie kwam het goed terug tot 3-2 (doelpunten van Joost en Ivo). Kort voor tijd werd alle hoop op een gelijkspel teniet gedaan, toen een Poeldijker uit een snelle counter de 4-2 wist te maken.

’s Middags werd een bezoek gebracht aan de 2de divisie wedstrijd (en streek derby) Scheveningen-Noordwijk, een zeer leuke pot die onder leiding van eredivisie scheidsrechter Kooij eindigde in een terechte 1-4 overwinning voor de gasten. Na een heerlijke chinese maaltijd was het tijd voor een pubkwis, die door Lars en Nick werd gewonnen. Het bleek toeval te zijn dat de vader van Lars de pubkwis had gemaakt.

Na weer een uitvoerige nachtrust (van toch zeker een paar uur) werd de zondag gestart met een training op het strand van Hoek van Holland. Met windkracht 6 en regen was daar erg naar uitgekeken en het was dan ook dolle pret. De training werd verzorgd door voormalig topsporters Daniel en Theo, terwijl trainer Richard zich in een van de strandtenten ontfermde over de chauffeur en de geblesseerde Tim F. Dit was begrijpelijk, hoewel zijn naam meteen werd veranderd van Richard de Moedt naar Richard de Miedt. Na een douche en voortreffelijke lunch bij Westlandia was er nog tijd voor twee activiteiten.

Allereerst werd gescootmobielracet en gewcpotracet in één van de vele kassen in het Westland. De enige die zijn rijvaardigheidsbewijs wist te behalen was de benjamin van de groep (Danny). De beste wc-pot rijder werd Merijn, die daarvoor een prachtige prijs ontving. Hij mocht de verdere dag een WC-borstel om zijn nek hangen.

De laatste activiteit was een bezoek aan bowlingcentrum De Lier, waar Tim W. liet zien dat hij of heel veel oefent in de Staver, of zijn roeping heeft gemist. Na een bezoek aan de saladebar van de McDonalds ging iedereen moe maar voldaan weer richting Goeree-Overflakkee. Richard werd bedankt voor de perfecte organisatie en Daniel en Theo voor de (broodnodige) begeleiding!