Flakkee JO7-2 UIT naar de koepel in Oude Tonge

Zaterdag 3 november 2018
Vandaag was het de beurt aan DBGC om de wedstrijdjes van de Eilandelandelijke mini pupillen competitie te organiseren.

Jo7-2 bestond voor deze gelegenheid uit.
Jart, Joep, Thijn, Giovanni, Wessel en Quinten.

Nadat trainer Martin in de kleedkamer met de jongens de tactiek had doorgesproken, was het tijd voor wedstrijd nr1

DVV – Flakkee 2
De wedstrijd ging van start en voordat de jongens van DVV het in de gaten hadden was het 0-1 voor Flakkee. DVV liet het er niet bij zitten en ging op zoek naar een tegentreffer. Flakkee kwam onder zware druk te staan, en na een goede ingreep voor het doel volgde er een kort paassie en werd er verwoestend uit gehaald, 0-2 voor Flakkee. De jongens waren het nog aan het vieren toen DVV wat terug deed, 1-2.
Daarna golfde het spel op en neer met kansen voor beide teams. En toen met nog 0,02 seconden op de klok viel de 2-2.
De jongens hadden hun stinkende best gedaan.

Snel oversteken naar het andere veld voor de volgende pot.

Wedstrijd nr 2
DBGC 1 Flakkee 2

Vanaf seconde 1 ging DBGC op zoek naar de 1-0 die dan ook snel viel. Flakkee stroopte de mouwen op en liet zien waar ze voor kwamen en dat was winnen. Na zware druk van onze jongens wordt het snel 1-1, en binnen no time hadden ze de achterstand omgebogen naar een 1-3 voorsprong. De jongens lieten zien dat ze al veel hebben opgestoken van de maandagavond trainingen. Ze speelde goed samen, en liepen uit naar een verdiende 1-5 overwinning.

En toen is was het tijd voor de laatste wedstrijd.

DBGC 2 Flakkee 2

De jongens waren van plan om door te gaan waar ze waren gebleven. En dat was lekker spelen en scoren. Maar al snel bleek dat DBGC daar niet aan mee wilde werken. Na even niet goed opletten werd  het 1-0 en kort daarna viel de 2-0 voor DBGC. Het was net of de bal er niet in mocht voor onze jongens, wat ze ook probeerden ,uit welke hoek er werd geschoten,  de bal wilde er niet in. Al snel viel de 3 en de 4-0.
En met nog een minuutje te gaan kregen ze loon na werken en werd de ere treffer op het scorebord getoverd. En dat was dan ook de Eindstand 4-1.

De jongens willen de mee gereisde supporters bedanken voor hun support. En DBGC bedanken voor de goede ontvangst.