Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO8-1 bedankt supporters met mooi gelijkspel

Vandaag voetballen de jongens tegen FC ‘s-Gravenzande JO8-2. De wedstrijd begint om 9 uur en de tegenstander is er al een uur van te voren.

Met veel publiek langs de lijn beginnen we aan de wedstrijd en al snel is duidelijk dat de ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Met veel samenspel en goed verdedigingswerk van beide teams. Casper, Nick en Finn waren niet te passeren en samen met Keeper Thijs hielden de mannen tot de rust de nul. Voorin waren er ook nog genoeg kansen maar Tim, Bradly en Liam konden de goed keepende keeper van ‘s-Gravenzande niet passeren. Zo bleef het tot de rust 0-0.

In de rust kon je aan de jongens zien dat ze al flik moe waren geworden van de 1e helft maar na een lekker glas limonade trokken de gezichtjes weer strak.

De 2e helft begint ‘s-Gravenzande sterk maar Bradly weet toch aan de verdediging te ontsnappen en schiet koeltjes de 1-0 binnen. Flakkee blijft onder druk staan maar komt er toch voetballend soms goed uit. ‘s-Gravenzande ontsnapt een paar keer bij schoten van Liam en Tim. Een uitval over rechts zorgt ervoor dat ‘s-Gravenzande op gelijke hoogte komt en vlak voor de mini breek zelfs de 1-2 achterstand bezorgt aan de kanjers. Weer terug komen van een achterstand was dan ook gewenst en dat begrepen de mannen goed want hoe moeilijk en zwaar het ook was de jongens stormden door en door. Steeds meer kansen maar het doelpuntje viel maar niet. Tot in 36e minuut er een overtreding werd gemaakt halverwege het veld. Finn schiet de bal achter de verdediging en Tim tikt de bal netjes in de hoek. 2-2 is een terecht uitslag van 2 aan elkaar gewaagde ploegen.

Al moet ik wel zeggen als papa dat als je kind in de laatste seconden een bal snoeihard op de lat schiet en dan van verdriet op de grond valt dat dat je toch wel raakt.

Als trainer/leider raakt de ploeg me keer op keer met het fantastische samenspel. Met de prachtige aanvallende en verdedigende acties. Met de wil om te winnen en om te vechten voor elkaar.

Om even aan te geven hoe knap het is dat de jongens het doen in de Hoofdklasse met maar 2 JO8 teams (andere clubs 7 of meer JO8 teams of geselecteerde teams) kan ik alleen maar trots zijn en ik denk ook heel de vereniging.

KLASSE KANJERS!!!!!!!