Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO8-1 behaalt monsterzege

De eerst competitie wedstrijd van het seizoen is tegen VVOR JO8-3 met Dylan als vervanger van Finn die lekker aan het genieten is van een heerlijke vakantie. Ook is Nick weer in zijn Flakkee broekje gepropt om eventueel een paar minuten mee te kunnen ballen.

1e helft

Een stroef begin doordat de tegenstander op een kluitje voetbalde en dat was de eerste 6 minuten van de wedstrijd nog even lastig daarna gaat het snel : Bradly 1-0 Bradly 2-0 Thijs 3-0 na een mooie paas van Tim. Even een minuut je rust en wat aan wijzingen. Liam 4-0 Bradly 5-0 assist Liam 6-0 Thijs assist Bradly7-0 Bradly 7-0 assist Liam 8-0 Thijs assist Bradly.

2e helft

Liam zorgt meet een zuiver hattrick voor de 9-0, 10-0 en na een assist van Casper de 11-0. In de 7e minuut is er een prachtige redding van Nuuradine (zijn eerste bal contact van de wedstrijd), 12-0 Bradly assist Liam, 13-0 Bradly . Dan is het weer een minuut pauze en Dylan mag gaan rusten en zich voorbereiden om met JO8-2 te gaan voetballen. Tijd om Nick weer terug te zien in het veld voor de laatste 10 minuten van de wedstrijd. Fijn is te zien dat de groep uit vrienden bestaat en echt alles voor elkaar over hebben want na pasjes van Liam, Tim en Casper waarbij het net niet lukte is de pass van Bradly wel een assist op Nick, 14-0, Thijs 15-0, Nick 16-0 assist Liam. Dan het 2e balcontact van onze keeper is een assist op Tim 17-0 gelijk na de aftrap een onderschepping van de bal en een droog schot van Bradly 18-0, Liam maakt de 19-0 en Bradly de 20-0. Ik de jongens bij me geroepen zodat de tegenpartij misschien nog een kans kreeg om te scoren dit lukte niet tot in de allerlaatste seconden toch nog een doelpunt van een voet van VVOR !!! 21-0

Zere handen had Rinus van het opschrijven van de doelpunten en de assists !!!

Het is natuurlijk niet te hopen dat elke wedstrijd zo gaat en dat we meer tegenstand krijgen in de competitie.  Maar een keer of wat lekker winnen en let wel op vandaag was het een verdiende grote overwinning d.m.v. goed samenspel en goed de positie houden op het veld!!

EEN DIK VERDIENDE DIKKE OVERWINNING!!!!!!!!!