Flakkee JO8-1 komt net tekort bij Excelsior

Vandaag speelde de mannen hun 2de wedstrijd in de Hoofdklasse. Tegenstander was vandaag Excelsior Rotterdam JO8-1. Op veld 4 naast het stadion van Excelsior (Woudestein).
Yarno van JO9-2 geleend om het doel te verdedigen dit omdat Tim nog een beetje ziekjes was en door de hulp van Yarno er een extra wissel was voor de mannen.

De eerste 10 minuten van de wedstrijd waren de jongens sterker dan Excelsior maar toch kwamen de mannen op een 1-0 achterstand. Finn schiet de bal uit een corner via een tegenstander binnen 1-1. Na de 10 minuten break zakt Flakkee langzaam weg en Excelsior profiteert daar goed van. Casper staat veelal in de weg voor de spitsen van Excelsior. Nog wat kansen hoor Tim, Liam en Bradly maar helaas wilde de bal er niet in. Excelsior schiet een vrije trap netjes achter Tim en ze scoren uit een corner nog een prachtig doelpunt met het hoofd. Finn zorgt voor de tweede treffer met een hard schot.Thijs en Nick jagen de spelers van Excelsior nog op maar tot scoren komen de mannen niet meer.

Eerste 10 min lekker en fel gevoetbald de 2e en 3e 10 minuten te afwachten en een beetje dromerig en de laatste 10 minuten toch weer terug gevochten in de wedstrijd.

#Tochindrukwekkendnaastzoeengrootstadion
#Volgendekeerbeter
#Veelleermomentjesvoorspelersenbegeleiding

BLIJF ALTIJD TROTS 💪