Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO8-1 komt net tekort tegen ‘s-Gravendeel

Bloed heet en laat in de ochtend stonden we bij !@##@!@#$$%%$##@#$%%^$## ijskoud weer en veel te vroeg in de ochtend verzamelen de mannen bij Tieleman. Onverwacht zonder Nuurdien die even niet op had gelet hoe laat hij op gehaald zou worden. Vandaag spelen de mannen tegen ‘s-Gravendeel JO8-1. In de beker was deze wedstrijd 5-5 geworden.

1e helft

Flakkee begint ijzersterk aan de wedstrijd. Thijs maakt de 0-1 na aangeven van Bradly maar de aanval van ‘s-Gravendeel weet de bal achter keeper Nick te schieten 1-1. Het duurt niet lang voordat Bradly de 1-2 in schiet . Na de time out staat Bradly in het doel en Nick mag lekker voetballen. Een snelle aanval zorgt voor Flakkee de 1-3 voorsprong. ‘s-Gravendeel wordt sterker en Flakkee verdedigd goed .Liam haalt veel weg met zijn snelheid en Tim haalt de voorzetten eruit door zich knap voor de bal te gooien. Kansen over en weer maar met de rust staan de jongens na goed spel met 3-1 voor.

2e helft

Langzaam hoor ik de jongens een beetje zeuren over de kou en een pijntje hier en daar maar weer gaan ze er stevig tegen aan. Flakkee is de eerste 10 minuten van de wedstrijd de bovenliggende partij met best wel veel kansen voor Nick Finn en Casper. Toch valt het doelpunt aan de andere kant. Keeper Thijs kan net niet bij de bal, 2-3. Vanaf de aftrap krijgt Finn de bal en schiet op de paal. De bal komt bij Bradly en hij scoort een niet te missen kans 2-4. Na de time out gaat het deze keer mis. Liam vernikkelt van de kou en de andere jongens zakken verder weg. Keeper Tim krijgt het dan ook heel druk en ondanks zijn vele reddingen is het ‘s-Gravendeel die 3x scoort in de laatste 10 minuten. Nog wel een schot van Finn en Nick maar helaas kwam de gelijk maker er niet.5-4 is de einduitslag.

Bedroefde gezichtjes om het verlies en ook vooral van de kou. Een gelijk spel was terecht geweest maar daar kopen we niks voor. Keihard gevochten en volgende keer beter mannen !!!!!!!