Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO8-1 maatje te groot voor NOC/Kralingen

18 November 2017

Vandaag in Kralingen weer een lekker wedstrijdje gespeeld door de jongens. Nog steeds zonder keeper Nuurdien maar wel weer met Casper in de groep. Gelukkig wel want nu kon ik zijn vader bellen waar we heen moesten lopen om de vereniging te vinden.

1e helft

Op het kunstgras veld van NOC Kralingen met een iets ruimere afmeting van het veld begonnen we aan de wedstrijd. Flakkee begon een beetje rommelig aan de wedstrijd dit waarschijnlijk door het kluitjes voetbal van de tegenstander. In de 3e minuut is het Bradly die na het in dribbelen van de bal de bal in de verste hoek plaatst (0-1). Langzaam begint het weer te lopen bij de jongens en met veel combineren tussen Liam en Bradly en Nick. Bradly onderschept in de 7e minuut een uittrap van de keeper en schiet de bal netjes binnen met zijn linkervoet (0-2). Vlak voor de 1e time out krijgt Kralingen de eerste en enige kans. Flakkee staat verdedigend even te slapen en een inbal wordt na een dribbel achter Tim geschoten.(1-2). Na de time out staat Finn op het doel en neemt Flakkee de aftrap. Nick en Bradly snijden samen door de verdediging door de bal een paar keer na elkaar over te spelen is het Bradly die zijn 3de doelpunt scoort (1-3). Hierna volgen kansen van Tim, Thijs, Nick en Liam. Finn schiet nog een keer van afstand en Casper komt net een Teen te kort. In de 18e minuut krijgt Bradly de bal op het middenveld en begint aan een knappe solo. Na twee man uit te hebben gekapt passeert hij ook de 3de verdediger en schiet de bal met links langs de keeper. Ruststand 1-4.

2e helft

Met Casper op het doel is het Thijs die de pass van Nick in de 25e minuut in het doel schiet  (1-5). Liam die achterin alles dicht liep door goed verdedigend werk. Tim die vandaag het geluk niet had met zijn acties en helaas niet de bal achter de keeper kreeg. Bradly die na zijn wisselbeurt in de 29e minuut de bal weer met links langs de keeper schiet (1-6). De laatste time out wordt goed gebruikt om de jongens nog even op scherp te zetten.Liam in de spits gezet om te scoren.Na een paas van Nick na een mooie actie is het gelijk raak voor Liam (1-7) Nick krijgt de bal weer knap bij Liam en deze schiet weer raak(1-8). Bradly zorgt ervoor dat Liam binnen 5 minuten zijn hattrick compleet maakt.(1-9). Na een prachtige combinatie van achter na voor is het Nick die het 10e doelpunt snoeihard inschoot !!! (1-10) Na veelvuldig de bal op Casper te hebben gespeeld om hem te laten scoren. Is het Finn die met een fraaie actie de bal in de 39e minuut knap inschiet (1-11).

Wat was het weer heerlijk om de jongens te zien voetballen!!!!! Super trots!!!!