Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO8-1 wint derby van DVV

Vandaag de enige streek derby in de voorjaars competitie voor Flakkee JO8-1 tegen DVV’09 JO8-1.

Zonder vaste keeper Nuuradine en zonder Casper waren de jongens vandaag met 6 man. Nadat DVV de shirtjes had opgehaald kon de wedstrijd beginnen.

1e helft

Na de handjes te hebben geschut begint de wedstrijd en enkele tellen later is er een pass van Tim op Finn en deze schiet binnen (1-0). Voordat de eerste minuut is verstreken schiet Nick na een pass van Finn de 2-0 binnen. Ook schiet Nick de 3-0 binnen na mooi samenspel met Bradly. De 4-0 komt van de voet van Bradly nu na een pass van Nick. Thijs die de eerste 10 minuten keepte was net te laat in de hoek bij een schot van DVV (4-1). Finn bediend Tim (5-1) en Bradly (6-1) vlak voor de Time out. Nick mag de laatste 10 minuten van de 1e helft keepen maar krijgt niet veel te doen dankzij het verdedigende werk van Liam. Thijs schiet zijn eerste kans na een pass van Tim  tegen het netje (7-1) en Bradly zorgt ervoor dat Liam ook zijn doelpunt mee kan pakken (8-1) . Een prachtig schot van Tim zorgt voor de 9-1 en Bradly maakt voor de rust de 10-1.

2e helft

Liam mag deze 10 minuten onder de lat staan. Nick speelt zich vrij met een mooie actie en scoort de 11-1. DVV profiteert van een mis stapje achterin en maakt 11-2.Het tempo gaat een beetje omlaag maar vlak voor de time out weten Nick en Finn de stand 13-2 te maken (doelpunt van Finn was naar een paar mooie kap bewegingen. Bradly sluit af als keeper. Nog even de schouders er onder en nog 2 doelpunten van Thijs is de eindstand 15-2.

Super goed de eerste helft en de 2de helft natuurlijk ook maar kon zien dat de jongens even een stapje terug deden . Keurige pot en verdiende overwinning. Volgende week spelen we tegen NOC Kralingen !!!