Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO8-1 wint ook in Maassluis

Na een weekendje rust vorige week mochten de kanjers weer de wei in om een lekker potje te voetballen. Zonder Casper maar met Tom Hoek van JO8-2. Ook weer terug na een klein weekje ziek was Nick en ook Tim is ziekte kiemen weer te boven gekomen.

De wedstrijd begint half 12 en ondanks de lange rit naar Maassluis was er nog even tijd voor een korte wedstrijd bespreking. De jongens zaten erg ontspannen en aandachtig te luisteren en dit stelde de begeleiding gerust.

1e helft
De eerste 10 minuten beginnen de mannen sterk en al snel is het Bradly die de bal van Finn krijgt en de 0-1 maakt. De 0-2 komt op naam van Finn die een vrije trap mooi tegen het netje knalt. Na een schot op de lat van Thijs krijgt Maassluis een aantal kansjes maar Liam en Tom staan hun mannetje! Toch krijgen de jongens na een paar mooie reddingen van keeper Nick tegen het netje 1-2. Snel erna is het Bradly die met zijn chocoladebeen de 1-3 knap binnen schiet. Maassluis maakt nog een doelpunt en na een schot op het doel is het Finn die iets te vroeg staat te keepen 😉. Maar Nick kijkt de penalty keurig op de lat en we gaan rusten met een 2-3 voorsprong.
2e helft
Na wat drinken langs de lijn start flakkerende net even niet scherp genoeg en wordt al snel keeper Finn gepasseerd 3-3. Thijs schiet nu hard op de paal Tom staat achterin met Nick en Liam flink te bikkelen. Weer gaan de jongens beter voetballen Tim jaagd goed door enveroverd veel ballen hierdoor komt het 4de doelpunt van de geel blauwen met een afstand schot van Bradly over de keeper heen komt de 3-4 op het bord. Thijs nog kwaad van zijn schot op de lat en op de paal komt alleen voor de keeper en puntert de bal er nu wel in 3-5. Tim keept de laatste 10 minuten en met weer keurige reddingen komt Maassluis nog maar 1 x tot scoren 4-5. Vanaf dit moment doet Flakkee een stapje bij en gaat het spel nog maar 1 kant op. Bradly scoort de 4-6. Liam na goed vrijlopen bij een corner van Bradly schiet zijn goed verdiende doelpunt binnen 4-7 . Nick maakt na een hard schot de 4-8.

Heerlijk om te zien dat iedereen weer heerlijk voetbalde en compliment voor Tom die echt goed zijn mannetje stond vandaag !! Liam die super was met acties over de linkse kant. Nick die weer instapt naar de bal. Thijs die blijft knokken. Finn die meeverdedigd en rustig schiet richting het doel. Tim die buffelt en steeds meer overzicht krijgt.Bradly die lekker vrij speelde en toch alweer doelpunt 59 in het netje schoot.

Lekker kort verslag 😉 (als je trots bent op je mannen dan kan je blijven tikken)