Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO8-1 wint van NSVV

Nadat het vorige wedstrijd niet echt mee had gezeten stond vandaag de wedstrijd tegen NSVV JO8-1 op het programma. NSVV had tot vandaag nog niet verloren in de beker en competitie. Ook won NSVV twee weken geleden van DRL met 6-3 . Spannende pot en de jongens konden dus aan de bak.

1e helft

Flakkee begon sterk aan de wedstrijd en al snel was het na een mooie pass van Nick Finn die de de bal via de tegenstander inschoot 1-0.  Finn zorgde even later voor de 2-0 na een mooie actie .Tim kreeg dankzij goed samenspel vele kansen maar helaas voor Tim en het team was het elke keer net mis. NSVV kreeg niet veel tijd van Flakkee en ze stonden heel de tijd onder druk. Door supergoed verdedigen van de achterhoede (Nick ,Casper en Nuuradine). Het middenveld was weergaloos onder leiding van Liam en Bradly die constant elkaar konden vinden en aan het eind van de combinaties Thijs in stelling brachten om te kunnen scoren. Maar Thijs lukte het vandaag niet om de bal achter de keeper te schieten. Vlak voor de grote rust kapt Bradly zich vrij en schiet dan toch de 3-0 binnen.

2e helft

Na het limonade drinken mag Thijs het doel verdedigen (dit omdat Nuuradine ook lekker wil voetballen en natuurlijk iedereen net zolang in het veld hoort te staan) Flakkee heeft er zin in en ik zie een hoop lachende gezichtjes. Omdat Casper en Nick even wissel staan begint Finn als verdediger samen met Liam. Bradly scoort de 4-0 maar Finn maakt zeker het mooiste doelpunt van vandaag ! Zijn 3de doelpunt schiet hij snoeihard over de verdediging in de kruising van het doel 5-0. Omdat Liam nog een bal op zijn hand had gekregen moest ik even schuiven met het wisselen . Nick moest eigenlijk al gewisseld worden maar we hadden een Corner mee dus nog 1 kans. Bradly neemt de hoekschop en speelt de bal bij Nick in zijn voeten!!!!6-0 en wisselen voor Nick. NSVV krijgt de bal toch 1x achter Thijs en tot slot schiet Tim de 7-1 binnen in de laatste seconden.

Super goed gevoetbald kanjers en een dik verdiende overwinning die jullie te danken hebben aan het samenwerken in het veld!!