Flakkee JO8-2 5 uit 5 in 2018

Vanochtend de uitwedstrijd bij Zinkwegse Boys.
Lekker weer en op zoek naar de winst.

1e helft :

De jongens begonnen met een hoop zelfvertrouwen aan de wedstrijd en dat was te zien. De ene na de andere kans stapelde zich op. Een mooi schot onderkant lat van Jayden, een hard schot van Dylan op de paal, Dylan met een voorzet waar Jayden net zijn hoofd niet tegenaan kan zetten, een aantal mooie reddingen van de keeper, hij wilde er niet in. Dan weet je als trainer dat het wel eens moeilijk kan worden vanochtend. Zeker als er dan ook nog voor open goal wordt gemist.
Na een spaarzame uitval van de tegenstander was het Tom die aan de noodrem trok en een vrije trap tegen kreeg. Het muurtje werd netjes neergezet maar dit mocht niet baten. 1-0 achter.
Niet getreurd, gewoon doorgaan wat we aan doen waren. Mooie voorzetten van Dylan, goed doorgaan van Jayden en Tom, elke keer stond de keeper in de weg. En als de keeper hem niet had misten we net dat laatste zetje.

2e helft :

Nog een hele helft om de achterstand weg te werken dus het moest goed komen. Hij moest er toch een keer in. Bij de eerste de beste intrap zag Dylan zijn kans schoon en schoot keihard de bal achter de keeper.. 1-1πŸ‘Š
De tegenstander en ook hun trainer waren van slag en de jongens voelden dat er meer in zat. Tom schoof meer mee naar voren en dat leverde na weer wat kansen te hebben gemist de verdiende 1-2 op.. πŸ‘ŠπŸ‘ŠTom ronde mooi samenspel af met een hard schot onder de keeper door.
Toch waren we er niet gerust op en werd er vol op de aanval gespeeld. Maar eigenlijk kwamen we nooit meer in de problemen.
Een corner betekende weer een kans voor Flakkee. Dylan die eigenlijk alle hoekschoppen neemt nam nu ook weer plaats achter de bal maar ipv de bal nu voor te slingeren ging hij bedoeld of onbedoeld voor eigen succes. De bal draaide vanaf de corner vlag zo langs de keeper in het netje… πŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘Š 1-3
Nu vasthouden en de 3 punten mee naar huis nemen. Een dikke duim voor Samuel en Elian die er voor zorgden dat de tegenstander geen kans kregen.

Weer een winst.. 5 uit 5 πŸ’ͺπŸ’ͺ
Super gedaan mannen..