Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO8-2 komt steeds een beetje dichter bij

4 November 2017

Vanochtend om 11 uur begon de wedstrijd thuis tegen DVV09…
Dit was al de hele week het onderwerp van gesprek omdat ze met sommige jongens van DVV op school zitten. De wedstrijd ging gelijk op waardoor het voor de toeschouwers een leuke pot was om naar te kijken.
Fanatiek aangemoedigd gingen zowel de jongens van DVV als van Flakkee er vol tegen aan.. ( soms wel eens te fel 😉😉 ).

1e helft:

Waar DVV goed stond te verdedigen als onze jongens er probeerden door te komen was het DVV dat als eerste een gat in onze verdediging vond en zo de 0-1 maakte.
De jongens waren even van slag omdat het eigenlijk zo goed ging en daar profiteerde DVV van..
Ze maakten snel 0-2 na een mooie aanval opgezet door onze oude speler Ruben.
Ondanks dat de jongens bleven voetballen kregen ze er voor rust toch nog 2 tegen waardoor het voor de ranja 0-4 stond voor DVV.

2e helft :

Nu was het de beurt aan Flakkee om te zorgen dat er wat werd gedaan aan de achterstand. En dat deden ze…
Er werd samengespeeld, gevochten voor elke centimeter en goed verdedigd als DVV al een keer van eigen helft kwam. Het was Tom ” de tank 🤣 ” die het voortouw nam en na een uitstekende solo langs de zijlijn de bal diagonaal hard achter de keeper schoot, 1-4.

De jongens vonden nu steeds wel het gaatje om te schieten en na verschillende pogingen van Jayden was het na een mooie pass van Dylan Jayden met een sublieme kapbeweging die voor de 2-4 zorgde.
Er volgden hierna een paar spannende minuten voor DVV maar omdat ze goed stonden te verdedigen lukte het onze jongens niet meer om te scoren.

Eindstand 2-4

De penalty’s werden super genomen. Allemaal strak in het hoekje of zo hard en hoog dat de keeper er alleen maar naar kon kijken. Alleen Samuel miste. Dit kwam meer omdat ie nog een beetje geblesseerd was.
Elian keepte fantastisch en hoefde er maar 4 uit het net te halen.

Al met al een geslaagde ochtend en hopelijk volgen er meer van deze wedstrijden. Dan komt de winst vanzelf.. 💪💪💪