Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO8-2 treft tegenstander die maatje te groot is

28 Oktober 2017

Met dank aan Dominic,

Zaterdag 29 oktober Rozenburg JO8-1 uit. De jongens hadden er zin in na een week goed trainen. Het team weer compleet en prima weer om te voetballen. Samuel als aanvoerder de groep aansturen voor een goede warming-up.
(Het veld zag er uit of net de koeien er vanaf waren gestuurd zodat de jongens konden gaan voetballen. 😔😔😔)

Vandaag een wissel van keepers met Dylan de eerste helft op doel en de tweede helft Sven.

De wedstrijd was helaas redelijk eenzijdig doordat de tegenstander letterlijk en figuurlijk een maatje te groot bleek en onze jongens onder de indruk leken. Zo kwamen we de eerste helft weinig van onze eigen helft en hadden we de nodige doelpunten te incasseren.

De tweede helft samen de beuk erin en kwamen we een aantal keren gevaarlijk boor het doel. Een doelpunt zat er helaas niet in.
In de tweede helft ook wel enkele doelpunten tegen gehad met een 13-0 als eindresultaat. Waar normaliter de penalty’s een sterk punt is van de jongens bleek het vizier niet scherp en waren ze toch onder de indruk van een gigantisch grote keeper. Jayden redde de eer van het team met het scoren van een penalty.

Helaas hebben we weinig invloed aan beleid en indelingen bij andere verenigingen en zitten deze wedstrijden erbij. Wel kunnen we bewijzen het er niet bij te laten zitten en ervan te leren zoals de tweede helft en er samen keihard voor te werken!

Trots op de instelling van de jongens. Voor nu weer goed trainen en op naar DVV komende zaterdag.

De gelegenheidscoach