Flakkee JO8-2 wint ook van GOZ

Vanochtend lekker in het zonnetje de 4e wedstrijd na de winterstop. Thuis was GOZ de tegenstander van vandaag.

1e helft:

De jongens begonnen sterk en creëerden een aantal kansen die jammer genoeg niet werden afgemaakt. Na een mooie aanval was het echter Dylan die er 1-0 van maakte. Maar deze voorsprong was van korte duur want vanaf de aftrap maakte GOZ 1-1.
Even slikken en weer doorgaan. Na weer een aantal kansen gemist te hebben was het Tom die opnieuw voor een voorsprong zorgde. Maar ook deze werd vanaf de aftrap weggegeven. Organisatie was ver te zoeken op dat moment. Niks aan de hand maar was wel een seintje dat er wat moest gebeuren. Na wat omzettingen was het Jayden die zorgde voor de 3-2. Weer een voorsprong maar ook deze werd niet tot de rust vastgehouden.. GOZ ronde een mooie aanval af en dat betekende 3-3 met de rust.

In de rust een goed gesprek tussen de trainer en een aantal jongens omdat een ieder zag dat er wel een aantal dingen fouten gingen in de eerste helft.

2e helft:

Het gesprek had nut gehad want binnen de kortste keren kwamen we op voorsprong. Het was Jayden die voor de 4-3 zorgde. Daarna was het vasthouden en doorgaan. En eindelijk speelden ze alles van zich af. Sven zorgde voor de 5-3, Jayden met een hele mooie stift voor de 6-3, Samuel met een prachtige solo vanaf eigen helft voor zijn eerste van het seizoen 7-3 en opnieuw was het Jayden die zorgde voor de eindstand van 8-3.

Soms werkt het wel eens als de trainer zijn mond houdt en de jongens zelf laat vertellen wat er fout ging.

Trots op de mannen.. 4 uit 4.. 👊👊💪💪