Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO9-1 afgedroogd door groter Brielle

Zaterdag 7 september 2019
Uitslag: 0 – 16
De voortekenen waren voor aanvang van de wedstrijd niet gunstig. Buienradar gaf een zeer wisselend beeld met veel regen. Ook de tegenstandertjes zagen er ruim een kop groter uit en waren zeker een jaar ouder. Maar dat mocht de pret niet drukken … in de kleedkamer hadden onze toppertjes er weer zin in. Compleet zevental in nieuwe trainingspakken.

Speelperiode 1: 0 – 6
Onze start, in de regen, was indrukwekkend, een goede aanval, overspelen en voor we het wisten bij het doel van de tegenstander. Daarna ging het heel snel de andere kant op. Joep, onze keeper, moest in een paar minuten de bal zes keer uit het doel halen. VV Brielle JO9-1 maakte met trefzekere afstandsschoten een snel einde aan onze hoop.

Speelperiode 2: 0 – 4
Ook in deel 2 waren de wit-roden overtuigend beter. Met fysieke acties en samenspel troffen zij vier maal ons doel. Gelukkig was het inmiddels droog geworden.

Speelperiode 3: 0 – 2
Ook deze wedstrijd had speelperiode drie onze beste resultaat. Onze jeugdspelertjes gingen de duels stevig in, kregen meerdere malen doelkansen. Zelfs VV Brielle keek af en toe verwarrend: wat gebeurt hier?
Kwam dat door een mannetje meer in het veld of toch door de lekkere traktatie van Luuk (hiep hiep hoera: 7 jaar) in de pauze?

Speelperiode 4: 0 – 4
Met zo’n ruime achterstand zag je onze mannetjes de moed een beetje verliezen. Dapper streden ze door, helaas ten onder.
De penalty’s werden niet veel beter genomen. Niet zo gek met een keeper (van VV Brielle) die stilstaand met zijn hoofd de lat aantikt.
Gelukkig met z’n allen lekker warm gedoucht en daarna goed afgedroogd.