Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO9-1 maakt het nog spannend

Zaterdag 21 september 2019
Op een normale tijd, op een normaal veld en tegen een normale tegenstander.
Het bijzondere was nog wel de scheidsrechter: Steef, de papa van één van onze spelertjes. Hij was nog het meest zenuwachtig voor deze confrontatie, in de kleedkamer oefende hij al behoorlijk op zijn eigen meegenomen fluitje.
Zaterdagochtend 9:30 uur begon thuis in het zonnetje de wedstrijd van onze knulletjes van de JO9 tegen het gelijkwaardige team van SHO, althans zo zag het er uit.
De eerste minuten ging de wedstrijd zeer gelijk op. Het duurde zelfs even voordat er gescoord werd. Helaas was het SHO die de eerste treffer maakte in de 5e minuut. En kort daarna volgden er nog drie, ook door de club uit Oud-Beijerland. Voor we het wisten waren onze jongens weer beduusd, … het zal toch niet weer flink verliezen worden ….
Gelukkig volgde een korte time-out. Arend, onze trainer, motiveerde de jongens en de jongens motiveerden elkaar. Helaas was dat van korte duur, in het tweede deel van de eerste helft volgden nog drie doelpunten door de wit-zwarten en stond het met rust 0 – 7.
In de pauze werd alles duidelijk: de jongens hadden een suiker tekort. De siroop vloog naar binnen, en ook diverse zoetigheden als koekjes, repen, en een ontbijtje.
De tweede helft was duidelijk voor ons. Zonnetje mee, scherpe passes, werkende koolhydraten, dubbele dekking en veel doelpunten. Mats (2x), Jayden (1x), Milan (2x) en Wessel (2x) zorgden dat de wedstrijd omdraaide. En topverdedigers Luuk, Thomas en Joep hielden het achterin bijna schoon. Voor iedereen het wist stond het 7 – 9 en geloofde de thuisploeg nog in een stunt. SHO zette de wedstrijd op slot door nog één doelpunt: eindstand 7 – 10.
Dus volgende week eerst gezamenlijk ontbijt met veel suikers om vervolgens om 8:30 uur uit tegen Hekelingen te spelen.