Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO9-1 wint … bij het onderdeel penalties

De uitwedstrijd naar Hekelingen, dat betekent om zes uur de wekker, heel vroeg uit je bed, verplicht ontbijten voor de suikers, en om kwart over zeven verzamelen bij Tieleman terwijl de zon nog aan de horizon moet verschijnen. Desondanks waren alle jongens gewoon weer aanwezig. En hulde voor de drie moeders die er op dit tijdstip ook bij waren.
Na de lange rit over Voorne-Putten kwamen uit de wastas de nieuw bedrukte shirtjes, trainingspakken en sporttassen met reclame van onze sponsoren:
– Veldhoven, www.wijverhurensteigers.nl (voorkant shirt)
– Van Donge & De Roo, www.vandongederoo.com (achterkant shirt, achterkant trainingsjas en op sporttas)
– De Vogel. www.devogel.nl (voorkant trainingsjas)

DANKJULLIEWEL voor de sportieve bijdrage aan onze toppertjes van Flakkee JO9-1.

Op veld 4A begon de wedstrijd. In het eerste deel ging de bal heen en weer. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Helaas was het, na de eerste tien minuten, na een goed uitgespeelde kans toch 1-0 voor Hekelingen. Onze jongens hadden er duidelijk nog hoop op.
Na een korte peptalk van de trainers Arend en Learco ging de wedstrijd verder. Het leek of de suikers van het ontbijt waren uitgewerkt. De wit-rood-gestreepten van Hekelingen walsten (soms zelfs letterlijk) over onze blauw-geel-gestreepte jongens heen. Na de eerste helft stond het 6-0.
Gelukkig wisten we na de pauze de draad weer op te pakken, en scoorde Milan met een prachtig schot. Achteraf was dit ons enige doelpunt tijdens de wedstrijd.
Het mooiste doelpunt van de wedstrijd kwam uit een hoekschop. Met een afgetekende voorzet kopte een Hekelingenaartje (of hoe je zo iemand dan ook noemt) strak in met het hoofd. Compliment met deze actie!!!

In het vierde gedeelte geloofde iedereen het wel. De voetballetjes van zowel Hekelingen als Flakkee gingen een tandje langzamer spelen. Zelfs de scheidrechter zag overduidelijke overtredingen niet meer, maar gelukkig floot hij strak op tijd. Einduitslag 10-1 voor Hekelingen.
De penalty-serie was duidelijk voor ons. Met harde en gerichte schoten scoorden Wessel, Mats, Milan en (met een gelukje) Jayden. Joep pareerde op magistrale wijze meerdere harde schoten van de thuisploeg. Penaltystand: 4-3 voor Flakkee.
Al met al vinden onze jongens het nog steeds leuk, en blijven ze lachten, zie ook de foto.