Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO9-2 laat ook SHO JO9-4 er aan geloven

Zaterdag 10 november 2018
Waar er gedacht werd dat het slecht weer zou worden vanochtend tijdens de wedstrijd hadden we geluk en stopte het met regenen toen de jongens gingen warm lopen.
Deze keer moesten we Samuel missen omdat hij lekker in “het land van Bartje” zat maar hadden we de beschikking over Tom die ons team kwam helpen.
Ook werd deze keer het doel niet verdedigd door Swen maar de 1e helft door Jayden en de 2e helft door Levi.
Dit betekende voor de trainers wel even puzzelen maar uiteindelijk kwam alles op zijn pootjes terecht.

1e helft :
Met Jayden op doel en Naut achterin begonnen we de wedstrijd en zetten de tegenstander meteen onder druk. Dit leverde een aantal kansen op die jammer genoeg niet werden verzilverd. Maar waar het de vorige keren nog wel eens lukte voor de tegenstanders om onder de druk vandaan te voetballen, was dat dit keer niet het geval. De kansen bleven komen en uiteindelijk was het dan ook terecht 1-0 door Thijs die de keeper kansloos liet.
Even een praatje door de trainers en niet veel later zorgde mooi combinatiespel voor de 2-0. Naut rondde deze aanval netjes in het hoekje af.

2e helft :
Levi mocht deze keer op doel en Jayden kon weer lekker mee doen in het veld. Ook nu veranderde er niets aan het spelbeeld en was het Flakkee dat bepaalde wat er gebeurde. Mocht het al een keer gebeuren dat SHO aan aanvallen dacht dan was Tom er om dat af te stoppen.
Ook nu opende Thijs weer de score met een goede actie en stond het na een half uur 3-0..
Na goed doorgaan was het Dylan die zichzelf vrij speelde en zorgde voor de 4-0..
Met een beetje beter samenspel en meer geluk had de score veel hoger uit kunnen vallen maar dat neemt niet weg dat de jongens nog steeds ongeslagen zijn in de competitie.

Wederom trots op het presteren van de jongens en volgende week op naar Hoogvliet waar we hopen het allemaal een goed vervolg te geven.. 👊👊👊