Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO9-2 maakt de Zuidland meisjes in met 23-1!!!

Vandaag moesten we vroeg op pad, om 8.15 uur verzamelen en richting Zuidland om daar een wedstrijd tegen de meisjes te voetballen.
Yarno was afwezig vandaag dus moesten de jongens aan de bak zonder wissel.
Job de eerste helft op het doel, Abdulla de verdediger, Mohammed, Levi en Swen op het middenveld en Milan in de spits zo gingen de jongens van start. De meisjes werden al snel helemaal weggespeeld en de jongens bleven maar doorgaan, zo gingen ze met 13-0 (Levi 4x, Mohammed 2x, Milan 5x, Abdulla 1x en Swen 1x) de rust in.
Na de rust wisselden we van keeper en kwam Abdulla in het doel. De doelpunt bleven komen en riepen we de jongens terug om zo ook de meisjes een kans te geven, dit vonden ze niet makkelijk want je gaat toch niet zomaar een doelpunt weggeven! Toch kwam het ervan en wat waren de meisjes blij met hun gescoorde doelpunt en wat hebben we ze een applaus gegeven. De jongens vonden 1 doelpunt genoeg en het doelpuntensaldo moest nog verder omhoog, juichen als er een doelpunt gemaakt werd zat er niet meer in en zelfs de jongens vonden het niet echt leuk meer na 23 keer scoren. In de tweede helft scoorde Milan 5x, Job 1x, Mohammed 2x, Levi 1x en was er nog een eigen doelpunt van de meisjes. Na de wedstrijd werden er nog penalty’s genomen en konden we weer terug richting Middelharnis. Volgende week gaan we naar Ouddorp, dat zal een hele andere pot voetbal worden…