Flakkee JO9-2 verslaat Hekelingen

Zaterdag 3 november 2018
Vanochtend stond de thuiswedstrijd tegen Hekelingen JO9-2 op het programma. Waar het vorige week door noodweer nog terecht werd afgelast was het nu goed vertoeven op en rond het veld.

De jongens begonnen scherp aan de wedstrijd en al snel was het Levi die goed doorging en zorgde voor de 1-0.
Hekelingen was op dat moment ook gelijk wakker en nadat onze jongens een aantal kansen hadden gemist werd het uit het niets 1-1.
Gelukkig was het al snel weer 2-1 door Thijs die goed samenspel afrondde.
Ze lieten zich nu niet meer verrassen en de jongens zetten nog een tandje bij. En zo kwam het dat het nog voor rust 3-1 werd door een harde knal van Naut. Net toen we dachten dat we om de ranja konden was het echter Levi die de ruststand bepaalde op 4-1.
In de 2e helft veranderde er niet veel aan het spelbeeld. Onze jongens waren eigenlijk continue dreigend voor het doel van Hekelingen maar misten af en toe net het beetje geluk of scherpte. Als Hekelingen al onder de druk vandaan kwam stonden altijd Samuel en Swen nog in de weg.
Na de zoveelste aanval was het Thijs die de 5-1 op het scorebord zette. Het laatste doelpunt van deze ochtend kwam op naam van Naut die zijn schot door de benen van de keeper in het doel zag gaan… 6-1.

De jongens hebben zich goed herpakt nadat ze 2 weken terug voor het eerst dit seizoen hadden verloren maar hoe kan je dit beter vergeten door de wedstrijd er op overtuigend te winnen.. 💪💪💪

Volgende week de thuiswedstrijd tegen SHO JO9-4 op het programma.. Hopelijk kunnen we ook deze tegenstander het weer moeilijk maken maar met de instelling van vanochtend moet dat lukken 👊👊👊