Flakkee JO9-3 verliest geflatteerd van Rozenburg

Vandaag de thuiswedstrijd tegen Rozenburg met schitterend weer om te voetballen.

2 gastspelers en Liam op doel. Trainer Eddie afwezig en de jongens getergd om hun trainer 3 punten te gunnen.
Er werd hard gewerkt voor elkaar vandaag en na het eerste gevaar van Jessey waar de keeper nog kon redden was daarna de aanval met voorzet van Jessey vervolgens Jayden die kon afronden 1-0.
De tegenstander kom vervolgens letterlijk met een balletje dat uit de lucht er zo invalt met 1-1.
We blijven goed druk houden en met een corner van Dylan is het Sven via de voet van de tegenstander 2-1. Volgende mooie aanval met een mooi schot van Sven helaas hoog over doel.
Net voor rust komt Rozenburg via een snelle uitbraak met 2 man op Liam af die het antwoord schuldig bleef. 2-2. Liam pakte schitterend en stijlvol diverse ballen om de tegenstander te neutraliseren in de eerste helft.
Na rust maakt de tegenstander na een slordigheid van ons de 2-3. De jongens bleven erin geloven en er vol voor gaan. Na goed spelen kon Jayden de 3-3 maken en was de spanning terug.
De laatste 10 minuten… helaas was de wedstrijd net 10 minuten te lang. De concentratie was weg en we werden iets slordig. We wilden te graag en de ruimte werd achterin te groot. Rozenburg wist er nog 3 te maken en kwamen we op een wat geflatteerde uitslag uit.
Kacper stond zn mannetje voorin en wist het met Jessey moeilijk te maken voor de tegenstander. Sven vloog er steeds op snelheid langs op de linkerkant en Tom was het slot op de deur en gaf druk naar voren. Rick was een goed aanspeelpunt voorin en op het middenveld en vormde een blok met Dylan.

Al met al prima jullie best gedaan en op naar de volgende partij aankomende woensdag tegen nieuwenhoorn👊🏻⚽️