Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee JO9 op de bowlingbaan

Tijdens het afgelopen Champions League toernooi in de Staver, heeft onze JO9 een tegoedbon verdient om met 16 kinderen te gaan zwemmen en bowlen.
Aangezien onze JO9-1 een voetbal-vrij weekend had, hebben we deze gelegenheid aangegrepen om de voetbalschoenen deze dag te verruilen voor mooie bowlingschoenen.
Nadat alle 16 kinderen van Flakkee JO9-1, JO9-2 en 2 jongens van jo8-2, verdeeld waren over baan 3 en 4 zijn ze enthousiast aan  het gooien gegaan💪🏻💪🏻🎳🎳.
Na de diverse spares en strikes kwam uiteindelijk op baan 3 Swen als winnaar uit de bus, gevolgd door Levi en Jop en op baan 4 was het ons toptalent Olaf die een ruime overwinning boekte, gevolgd door Quint en Milo.
Na de inspanningen van het bowlen zijn de jongens met nagenoeg de hele groep het zwembad van de Staver ingedoken, waar nog voldoende energie over bleek om zich nog een paar uur flink uit te leven😁 omdat het zwembad ging sluiten hebben we de mannen 😉 met chips en pakjes drinken uiteindelijk weer op het droge gekregen, en kunnen onze spelers denk ik weer terugkijken op een fantastische dag!!