Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee selectie wint en verliest

De selectie verzamelde zich vandaag om 12.15 uur om een selectie foto te maken in de nieuwe polo’s. Wij willen namens de gehele selectie en technische staf de sponsors Handy Hands Thuiswerk, Neelevat Logistics en een anonieme sponsor hiervoor bedanken voor de mooie polo’s die beschikbaar zijn gesteld voor de gehele selectie en technische staf.

Flakkee 1 moest op bezoek in Ridderkerk tegen Bolnes voor de laatste bekerronde. Na een nipte nederlaag tegen Transvalia en een verdiend gelijkspel tegen derdeklasser gingen ze met een positief gevoel richting Bolnes. Na een ruststand van 2-3 in het voordeel van Flakkee door doelpuntenmakers Gianluca en 2 maal Marijn werd het uiteindelijk een terechte overwinning voor Flakkee. Gianluca maakte in de 2e helft ook ze 2e van de dag waardoor de mannen van Kees met een 2-4 overwinning met een positief gevoel thuis kwamen op de Pallandt. Nu is het tijd om voor te bereiden op de 1e competitiewedstrijd thuis tegen OFB uit Ooltgensplaat.


Flakkee 2 moest voor de laatste test naar Ovv om daar tegen het derde team op te nemen. Na een 1-0 achterstand buigde het team van Richard de stand voor rust nog om door treffers van Arwin en Frank in een 1-2 voorsprong. Na rust ging Flakkee te veel mee in het spel van Ovv. Na een 3-2 achterstand had Tim nog een uitgelezen kans op de 3-3 maar de keeper pakte de bal uitstekend uit de hoek. Nadat Flakkee meer naar voren gingen spelen werd het uiteindelijk 5-2 voor Ovv. Na het fluitsignaal van de niet altijd even eerlijke scheidsrechter was er wel een positief gevoel over de wedstrijd waardoor we met een goed gevoel naar de training gaan aankomende dinsdag. Dinsdag gaat Flakkee zich voorbereiden op de 1e competitie wedstrijd uit bij Sco’63 3 in Spijkenisse.

Opstelling Flakkee 1:
Dennis Breen, Gianluca Bosman, Andrea Bosman, Joost van Wezel, Pim van Noord, Sander Vinke, Gerwin vd Nieuwendijk, Mees Groenendijk, Max Gouswaart, Ivo de Vrij, Enzo Visbeen, Marijn Redert, Mike Schellevis en Sico Wielaart.

Opstelling Flakkee 2:
Marvin Born, Merijn Slui, Bram Witvliet, Danny Buurman, Luke Oosterhout, Lucas van Wingerden, Lars vd Doel, Frank Maliepaard, Arwin van Vliet, Tim Wielhouwer, Joris vd Wulp, Youri Horseling, Kevin van Dam en Stan Schoof.