Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee 1 stuurt Stellendam zonder punten naar huis

Vandaag stond het affiche Flakkee tegen Stellendam op het programma. Onder leiding van scheidsrechter Heemskerk werd er rond half 3 gefloten voor het beginsigaal. Na een rommelig eerste kwartier van Flakkee, was er geluk dat de spitsen van Stellendam niet scherp genoeg waren voor het doel of Dennis Breen maakte ze op mooie wijze onschadelijk. Na 22 minuten kwam Flakkee uit een hele mooie counter op een 1-0 voorsprong. Mees Groenendijk die een mooie pass gaf op de diepgaande Gianluca, dezelfde Gianluca liet de hielen zien van de rechtsachter van Stellendam . Eenmaal op de achterlijn gaf die hem goed voor op de naar binnen gekomen Enzo Visbeen en hem binnentikte en zo de keeper kansloos liet. Hierna kreeg Stellendam en Flakkee wat kansjes maar de doelmannen van beide ploegen stonden goed paraat bij de doelpogingen van de spitsen. Met een 1-0 voorsprong ging Flakkee wel enigszins terecht de rust in. Na wat complimenten van Kees Breen ging Flakkee de 2e helft vol voor de winst over de streep te trekken. Na 58 minuten werd de snelle Gianluca op de rand van de zestienmeter gevloerd en werd hier terecht gefloten door de goed leidende dhr. Heemskerk voor een vrije trap. Mees Groenendijk ging er nog eens goed voor staan, die goed in de wedstrijd zat, waar op de bank gepouled werd als die erin ging. En alsof die erin ging. De bal ging over de muur en de bal liet het net weer bollen, 2-0!

Als je denkt dat Flakkee naar achter zou lopen om de 2-0 te verdedigen was minder waar, want een minuut later kwam Gianluca weer aan de bal en speelde de rechtsachter van Stellendam uit en oog in oog met de keeper werd die met een mooie schuiver koeltjes afgemaakt, 3-0! Wat een ontlading volgde op het stille Pallandt! Na de 3-0 was de trainer van Stellendam het zat en haalde rechtsachter eruit voor een extra spits. Flakkee had het moeilijk in deze fase. In de 80e minuut door een onoplettendheid achterin kwam Stellendam terug tot 3-1 door de ingevallen spits Hans Phylipsen Jr. Gelijk na het doelpunt maakte Danny Buurman op 17 jarige leeftijd zijn debuut. 10 minuten leeg lopen om de 3 punten over de streep te trekken. Net voor tijd kreeg Danny de bal op ze hoofd en met een bekeken kopbal ging de bal maar net naast de verkeerde kant van de paal. Dat de ingevallen spits Philipsen Jr in blessuretijd de 3-2 nog inschoot liet Flakkee het niet verder komen. Na een aantal minuten blessuretijd floot de uitstekende scheidsrechter Heemskerk voor het eind en zo behaalde Flakkee op strijd de terechte punten en zo stuurde ze Stellendam met 0 punten richting huis.

Flakkee 2 komt 2e helft te kort

Flakkee 2 moest vandaag aantreden tegen Nbsvv 2 uit Nieuw Beijerland. Dat dit een zware kluif zou worden wisten we van te voren. In de eerste half uur wist Nbsvv niet wat ze overkwamen want met een brutaal Flakkee namen ze terecht de leiding door een individuele actie van Frank op 1-0 door een afstandsschot van zestien meter in de korte hoek te schieten langs de keeper van 2 meter lang. Hierna ging Flakkee door met loeren op de fouten van de tegenpartij. Jammer genoeg kreeg Nbsvv na een corner een strafschop doordat er een bal plotseling tegen de hand kwam van Luke. Maar onze keeper Marvin pakte deze strafschop uitstekend en uit de rebound schoten ze hoog over. 10 minuten voor rust werd het alsnog 1-1 door een foutje achterin. En jammer genoeg werd er in blessuretijd ook nog 1-2 van en zo gingen de mannen van Richard met 1-2 rusten. Na complimenten en door te loeren op fouten van de tegenpartij moesten er wat kansen komen. Jammer dat er in de 2e helft minder goed werd gespeeld als de eerste helft en zo werd het uiteindelijk nog een geflatteerde 1-6 overwinning voor NBSVV 2.

Na een mooie overwinning van Flakkee 1 op Stellendam en een geflatteerde nederlaag van Flakkee 2 tegen Nbsvv 2 gaan we weer dinsdag met positieve moed trainen op ons te richten op zaterdag waar Flakkee 1 uit speelt tegen Dvv’09 uit Dirksland en Flakkee 2 een vrije zaterdag heeft.