Flakkee VR2 met veel moeite langs Goudswaardse Boys

Op deze morgen op tijd verzamelen, zodat wij in de rust van de wedstrijd VR1 een fotomoment hebben met onze shirtsponsor Jan van Dijk! Mooi moment om zo als groep op een foto te mogen met een ondernemer die zijn bedrijf wil laten vertegenwoordigen door een goed meedraaiend dames voetbalteam. Hierbij nogmaals namens alle speelsters en begeleiders van ST Flakkee/SNS VR2 grote dank voor Honda Jan van Dijk uit Brielle!
Dan nog een uur wachten om zelf te kunnen spelen. Tessa W, Dolores en Tessa D spelen deze morgen al een wedstrijd met VR1, die nog steeds in de race zijn voor het kampioenschap. Deze wedstrijd wordt gewonnen met 3-0.
Dan onze eigen wedstrijd. Deze begint eigenlijk al half in de week moeilijk. Romy en Evi melden af, Suzette moet i.v.m. knieblessure deze wedstrijd aan haar voorbij laten gaan om zo evt. wel as. Woensdag te kunnen spelen. En vrijdagavond meld Sabine zich nog af. Er zouden twee dames van VR1  met ons meedoen, dus met 13 speelsters moest deze stevige pot worden gespeeld. Echter valt in de wedstrijd van VR1 Anouk geblesseerd uit, waardoor wij nog maar met 12 speelsters overblijven. Ook hebben onze speelsters in de eerder gespeelde wedstrijd van VR1 veel minuten gespeeld, wat veel energie heeft gevraagd. Hierdoor hebben wij nu toch wel even een uitdaging! Dan zien wij Suze lopen! Zij heeft even een time out i.v.m. werkdruk en speelt dus momenteel geen wedstrijden. Na het uitleggen van ons probleem geeft zij aan graag mee te doen met ons, waar wij dan ook heel blij mee zijn!  Na een korte warming up de kleedkamer in voor de wedstrijdbespreking. Hierin duidelijk aangegeven dat we vanaf het begin fel op de bal moeten spelen omdat we de uitwedstrijd daar, ons veel te simpel hebben laten verrassen door de felheid waarmee zij speelden! Deze wedstrijd verloren wij dan ook met 1-0  Maar wat gebeurt er? Ja we zijn weer te tam.

Wanneer ik weet dat ik een verslag ga schrijven, heb ik altijd mijn boekje bij de hand! Het volgendehebikletterlijkopgeschreven!!                                                                                         1e 15 min. Wij komen niet van onze helft af! Slechts 1 aanval van ons in deze 15 min.   20e  min Wij komen heel goed weg! Schot van Goudsw. Boys vanaf de zestien op de boven ligger.   Wij zijn niet geconcentreerd, verliezen ALLEduels!!  25e min. Suze pikt de bal  op het middenveld op, speelt in 1x keer diep op Sanne die weet met een boogbal over de keeper het doel te vinden 1-0
Hierna gaan we wat beter voetballen, maar we kunnen weer niet scoren. Wij krijgen nog twee keer een kansje, waarbij Lisa verzuimd om de bal binnen te tikken.
Dan is het rust, geprobeerd om onze meiden nog iets feller te maken, maar hoogstwaarschijnlijk zat dit er deze middag op geen enkele manier in.
Wanneer de tweede helft begint heb ik mijn boekje weggedaan en heb dan ook geen moment gehad dat ik dit nog nodig had. De wedstrijd ging erg op en neer, maar slechts beide partijen hebben denk ik 2 of 3 100% kansen gehad waarbij wij nog twee keer vrij op de keeper af kunnen, maar recht op de keeper wordt geschoten.  Verder was het voetbal wat wij kunnen spelen ver weg!

Gelukkig (zelfs in de laatste tien min.) Toen Tessa W, Tessa D, Kirsten en Melanie vermoeid of geblesseerd zijn uitgevallen weten wij de punten toch ( al is dit billen knijpend!!) op De Palland te houden.

Hierdoor zijn wij nog steeds in de race voor ons gesteld doel! In het eerste jaar VR2 Competitie als 3e eindigen. Deze wedstrijd snel vergeten en op naar woensdag, waar onze volgende directe concurrent wacht, weer op de Palland!  Miranda en Suze bedankt voor jullie steun!