Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Flakkee zet hoog in voor seizoen 2014-2015

SAM_3186Het Hoofdbestuur en de Voetbal Commissie van MSV & AV Flakkee zijn verheugd om te kunnen vermelden dat Adrie Melaard zijn contract met één jaar heeft verlengd als hoofdtrainer van onze club.
Dit betekent dat ook in het seizoen 2014-2015, Adrie de selectie onder zijn hoede blijft houden. De manier van werken en zijn denkbeelden passen uitstekend binnen het nieuwe door de Voetbalcommissie geformuleerde beleid.

De trainersstaf wordt verder gecompleteerd door 2e elftal trainer Adrie Robijn, die binnen de club zijn sporen als trainer en leider van diverse jeugdteams heeft verdiend.
Tevens kunnen we vermelden dat Hans Bel verbonden blijft aan de club als Technisch coördinator van zowel de senioren- als de jeugdafdeling.
Hans is eindverantwoordelijke voor het verder ontwikkelen, bijsturen en bewaken van het technische beleid binnen de club.
Door deze driehoek samenstelling denken wij een sterk basis te hebben gevormd voor het nieuwe seizoen, waarvoor de Technische commissie als doelstelling promotie naar de 3e klasse heeft vastgesteld.

Wij zijn trots dat we dit hebben kunnen bewerkstelligen en danken een ieder binnen de club die zich heeft ingezet bij het vormgeven hiervan.
De Voetbal Commissie is ervan overtuigd dat we met deze Technische staf de toekomst zonnig tegemoet kunnen zien.

De Voetbal Commissie