Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Giovanni, Kristian en Vince waren pupillen van de week

Zaterdag 29 september was het dan weer zover. Pupillen van de week, Giovanni, Kristian en Vince mochten
aansluiten bij Flakkee 1.
Na al een behoorlijk spannende ochtend te hebben gehad, omdat ze zelf hun eerste competitiedag hadden, waar zij
heel knap ongeslagen door zijn gekomen, mochten ze ook ervaren hoe het 1e van Flakkee zich voorbereidde en startte voor een wedstrijd.
Bij aankomst terug op Flakkee werden zij opgewacht door hun trainer en mochten zij plaatsnemen in de kleedkamer bij de grote mannen. Waarop Giovanni en Vince reageerde, “oh, dat hoeft niet hoor, we wachten hier wel”. Overgehaald door hun trainer namen zij toch plaats in de kleedkamer. Kristian was iets verlaat, maar kwam zonder aarzeling de kleedkamer binnen. En had een bal meegenomen voor het geval dat…
De spelers van het 1e waren blij dat ze erbij waren en vroegen de jongens of ze hadden gewonnen en gescoord. Toen kwamen de jongens een beetje los en vertelde met trots dat ze alle wedstrijdjes hadden gewonnen en zelf ook hadden gescoord.
De warming-up ging beginnen en de jongens vroegen of zij dan ook mee het grote veld op mochten. Natuurlijk, was het antwoord van Peter van Poortvliet de trainer van het 1e. Vol overgave deden zij mee aan de warming-up. De jongens vonden het prachtig. Ook de scheidsrechter kwam zich voorstellen en vertelde de jongens dat zij de aftrap mochten nemen, en dat ze met z’n 3en mochten proberen te scoren bij de tegenstander van vandaag, FC Vlotbrug.
Na de warming-up gingen ze terug de kleedkamer in voor de laatste tactische bespreking en een pep-talk van de trainer.
De scheidsrechter kwam beide teams halen om te beginnen. Giovanni, Vince en Kristian mochten voorop met de wedstrijd al het veld oplopen en stonden in het midden van de line-up. Na de foto kregen zij een high-five van alle spelers en mochten zij de wedstrijd beginnen. Vanaf de aftrap gingen zij dan ook recht op het doel af. Na goed samenspel en een dieptepass, een ontweken tackle en doorzettingsvermogen wisten ze te scoren tegen FC VLOTBRUG 1.
Een makkie, was de reactie en ze namen plaats naast de dugout.
Met een flesje drinken en een zakje snoep konden zij de wedstrijd verder volgen vanaf de zijlijn. Toch waren ze het hier niet mee eens, en vroegen wanneer er gewisseld werd. Zodat ook zij wat speeltijd zouden krijgen. Helaas zat dat er toch niet in.

In de rust kregen ze alle 3 een certificaat voor hun bewezen diensten, en met een patatje kwam er een einde aan het avontuur “ pupil van de week”.