Grandioze Flakkeese Koppel Cup

20170414_160444
Op goede vrijdag werd in de middag de Flakkeese Koppel Cup georganiseerd op ons sportcomplex de van Pallandt. In totaal deden er 29 teams mee met dit spektakel. De teams waren onderverdeeld in 4 landen poules. Zo speelden Barcelona tegen Real Madrid en Ajax tegen Feyenoord.

 

Voordat het toernooi begon werden er door alle teams eerst heerlijke pannenkoeken van ´t Majoortje te Middelharnis gegeten. Om 13.15 uur was het dan zover en kon het spektakel losbarsten. Op 7 veldjes werd gestreden om ieder punt. Ook bij verlies konden er punten worden behaald omdat ook de doelpunten tot een bepaald maximum mee telden. In de poule van Nederland was het een spannende strijd tussen SC Heerenveen en AZ. Tim Smits met zijn vriendje Sem Bakelaar wisten deze poule uiteindelijk te winnen met 47 punten. Op de tweede plaats eindigde Stef Breevoort en Olaf IJpelaar met 42 punten. In de poule van Engeland werd Chelsea (Eurolind met Kane Heijboer) 1ste met 35 punten voor Liverpool. In de poule van Italië, onder strakke en goede leiding van bondscoach Mellaard, werd AC Milan 1ste met heel kort daarop Napoli en Udinese. In de poule van Spanje werd gewonnen door Gianna Bosman met haar klasgenootje Siep Witte. Naast de felle strijd die werd geleverd was er ook veel plezier en sportiviteit. Ter bevordering daarvan waren er ook twee bekers voor het sportiefste team. Deze prijs ging naar Ajax met de spelers Jop de Vreede en Aaron Haffert.

De leden van Flakkee mochten pas deel nemen aan deze Koppel Cup wanneer zij een vriendje, klasgenootje of andere bekende hadden gevonden om mee te doen.  Als dank voor de moeite kregen deze leden een tegoedbon die ze in kunnen inleveren bij Unito Sports. Ze mogen hiervoor sokken, een broekje, en shirtje met het Flakkee logo en een opdruk naar keuze gaan bestellen. De niet leden welke ook lid worden van Flakkee krijgen van onze vereniging ook zo´n mooi trainingssetje. De eerste liefhebber hiervoor heeft zich inmiddels aangemeld en ons inschrijfformulier meegenomen.

Groep eind

Eind groep rug