Het seizoen van Flakkee JO8-1

Na veel wikken en wegen de groep jongens bij elkaar gehouden en een jongens onder 8 team van gemaakt. Dus voetballen tegen spelers van dezelfde leeftijd. Kijkend naar de groep de jongens ingedeeld in de 1e klasse. Door de nieuwe vorm van de KNVB spelen de mannen nu op een kwart veld dus dat is even wennen. De beker ronde winnen de mannen 1 keer en spelen 1 keer gelijk en er wordt 1 keer verloren(dit blijkt de finalist te zijn van het beker toernooi)

Na de beker ronde gaat de competitie beginnen. Al snel wordt duidelijk dat de mannen een hoger niveau hebben dan de meeste tegenstanders. 2 keer ongelukkig verloren maar de rest van de wedstrijden dik en verdient gewonnen.

De voorjaar competitie worden de jongens ingedeeld in de hoofdklasse. Tegenstanders als Smitshoek , Barendrecht, Excelsior Rotterdam en Excelsior Maassluis en De betrokken Spartaan (Sparta). Grote verenigingen met veel jo8 teams. Hoogtepunt was zeker de wedstrijd in het Sparta stadion!!!

4 wedstrijden gewonnen waarvan de wedstrijd tegen Rhoon de allerbeste wedstrijd was want wat lieten de kanjers daar een potje voetbal zien. De spannendste wedstrijd was wel tegen Zestienhoven hier knokte de jongens keihard voor een gelijkspel ! 5 wedstrijden verloren maar niet 1 keer weggespeeld!!!!!

Toernooien

Met de Pasen nog een toernooi gehad bij smitshoek jo8-1 en hier na een knappe overwinning op smitshoek jo8-1 een verdiende 2e plaats gehaald op een slecht georganiseerd maar sterk bezet toernooi !Het toernooi bij Nsvv werd met heel goed voetbal en vechtlust gewonnen ! Met 30 doelpunten voor en 5 tegen! 6 wedstrijden van 12 minuten waarvan 5 gewonnen en 1 gelijk.

Zo dat was het dan het laatste toernooi is gespeeld een mooie 2e plaats na 2 x winst en 1x verlies. Na het toernooi een prachtige afsluiting gekregen met mooie aandenkens en lieve en mooie woorden van de ouders en de kinderen.

Heerlijk genoten van deze kanjers . Wat een passie en wat een strijd week in week uit stonden ze klaar en de cijfers liegen er niet om! 48 wedstrijden gespeeld 30 x winst 4 x gelijk en 14 x verloren. 284 doelpunten ( Bradly 91 Tim 45 Finn43 Liam 37 Thijs 31 Nick 27 Casper 2 en de rest van de doelpunten waren eigendoelpunten of kwamen van de voeten van spelers die ons hebben geholpen ) en 136 tegen.

 

Tot slot het afscheid en de bedankjes

Rinus bedankt voor de samenwerking !

Evelien bedankt voor de sponsoring!

Martijn Kokke bedankt voor de mooie foto’s

Ouders bedankt voor de was en het vervoer.

Iedereen bedankt voor de geschenkjes ik ga het een mooi plekje geven.

Als laatste

Lieve kanjers met pijn in mijn hart neem ik afscheid van jullie als trainer. Na al die jaren samen van trainen en wedstrijden vol passie, plezier en inzet! Elke minuut die ik nodig had voor jullie is het waard geweest! Ik ben supertrots dat ik jullie trainer mocht zijn en over een paar jaar komen we vast weer een keer samen!!

Bedankt kanjers ik ga jullie missen!!!!,

 

GEEF NOOIT OP !!!!!

Met vriendelijke groet,
Robert Paulissen