Het was genieten op familiedag bij Flakkee

Het weer was afgelopen zaterdag geen spelbreker tijdens de zeskamp en barbecue van onze familiedag. De sproeiers konden aan en de watertanks waren gevuld. We hebben van jong tot oud zien genieten van de zeskamp onderdelen met als klapper de stormbaan van 24 meter.
Om 13:00 uur werd er begonnen met de zeskamp spellen. Fietsen met een a-symmetrische as, ski lat lopen, klompenspel en gatenbord waren onder andere spellen die gedaan moesten worden. De stormbaan werd als leukste spel ervaren door alle teams.
In totaal 16 teams deden mee met onder andere Mini Pupillen, pupillen, junioren, senioren, vele dames en teams met ouders. Leuke namen werden bedacht voor de teams waaronder de Grassnuivers, New kids en de Juuntjes.
Tussendoor werd er bij Bas van der Gijze een visje genuttigd om daarna weer met volle kracht aan de zeskamp verder te gaan.
Na de zeskamp werden de kampioenen en penaltybokaal winnaars in het zonnetje gezet. Vrijwilligers werden bedankt en Kika ontving namens onze club een bon van €300,=
Om 17:00 uur was het tijd voor de barbecue die verzorgd werd door slagerij Zuidland. Een lekker stukje vlees na een zeskamp ging er wel in bij de meesten.
Iedereen kon heerlijk genieten onder het genot van de barbecue en een drankje op deze heerlijke zomeravond.
Het bleef lang onrustig op de Pallandt….

Namens de activiteiten commissie bedanken we onze sponsor Hans Meijer Advies voor het mogelijk maken van deze familiedag.
Ook Outdoor Oostvoorne en Slagerij Zuidland bedankt voor jullie bijdrage aan deze fantastische dag voor onze leden…

Iedereen een fijne vakantie toegewenst!!!!