Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Indeling en integriteitsbeleid MSV en AV Flakkee

Beste leden,

Natuurlijk kijkt iedereen weer vol spanning uit naar de (voorlopige!) indelingen, zo tegen het einde van het seizoen… Maar daarover verderop in dit bericht meer, we houden het nog even spannend…

Graag willen we iedereen, van bestuursfunctionarissen tot ouders, toch eerst wijzen op een nieuwe, ons inziens belangrijkste link op onze site. Lees deze aub goed door!
http://www.msvenavflakkee.nl/integriteitsbeleid/

Uiteraard willen we allemaal dat onze kinderen in een zo veilig mogelijke omgeving onbezorgd hun sport kunnen beoefenen, wij willen daar als MSV en AV Flakkee al het mogelijke aan doen.

Naast de VOG verklaringen welke voor elke vrijwilliger in de omgeving van de jeugdspelers wordt aangevraagd, hebben wij op advies van de bonden en NOC*NSF besloten om protocollen zoals beschreven in het integriteitsbeleid op te stellen.

We vertrouwen op jullie medewerking, om zich te conformeren aan de protocollen en zodoende het juiste voorbeeld geven aan al onze leden!

Zo kunnen we met zijn allen onze mooie vereniging weer een stap vooruit helpen!

We rekenen op jullie!!

Verder met de indelingen…

Afgelopen periode zijn we weer druk geweest om, in overleg met betrokken trainers en begeleiding, tot een evenwichtige, leuke indeling te komen waarbij iedereen zoveel mogelijk op zijn eigen niveau kan voetballen. Eigenlijk zijn we er best trots op dat we in nagenoeg elke leeftijdsklasse weer 1 of 2 teams kunnen inschrijven, variërend van 1e t/m 4e klasse!

De !voorlopige! indelingen zijn hier te vinden: 

Voorlopige indeling 2020-2021 jeugdteams msv en av Flakkee

Uiteraard zijn er altijd wat teleurstellingen, maar meestal blijkt het nieuwe team vaak toch een stuk leuker dan vooraf werd verwacht, zeker als de kinderen hier eenmaal gewend zijn, en er weer lekker wedstrijden gespeeld gaan worden. (Voor de meeste teams start de competitie 5 september weer)

Zoals bij alle verenigingen moeten er nu eenmaal kinderen doorgeschoven worden, aangezien dat naarmate de kinderen ouder worden, de teams ook steeds groter worden. Waar de JO7 nog uit een 4 tal bestaat, speelt de JO13 als elftal..

We hebben ons best gedaan, maar mochten er toch vragen, opmerkingen (of complimenten) zijn, laat het ons aub weten, liefst via jeugdcommissie@msvenavflakkee.nl maar je mag ons (jeugdcommissie leden) of de trainer, uiteraard ook altijd persoonlijk benaderen!
Ga uw ongenoegen aub niet uiten in de kantine of langs de lijn, maar laten we samen tot een oplossing komen!


*Vergeet het integriteitsbeleid niet te lezen!! http://www.msvenavflakkee.nl/integriteitsbeleid/

Hopelijk snel tot ziens op de van Pallandtpolder en blijf bovenal gezond!!