Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Indeling trainers en trainingsavonden bij de pupillen bekend

Voor het nieuwe seizoen 2015-2016 gaan de pupillen teams bijna allemaal op andere avonden trainen. Dit betreffen de dinsdag- en donderdagavond wanneer de junioren en de selectie ook trainen. Hierdoor kunnen de spelers van deze teams, voor hun eigen training begint, training geven aan de pupillen en is het op deze avonden een stuk drukker en gezelliger bij de vereniging. De trainingen gaan plaats vinden op het nieuwe tweede veld wat voor de accommodatie is gelegen. Hier wordt binnenkort ook verlichting aangelegd zodat er in de wintermaanden ook getraind kan worden. Onderstaand het overzicht van de trainingen en de trainers voor het volgende seizoen. De indeling van de teams zal overigens pas in de maand juni bekend worden gemaakt.

D-pupillen : dinsdag en donderdag van 18:30 – 19:45 uur. Trainers Cebes Horseling en Menno Roos.
E-pupillen : dinsdag en donderdag van 18:30 – 19:45 uur. Trainers Jeroen Touw, Erik van Ast, Mees Groenendijk en Glen Schoovers.
F-pupillen : maandag en donderdag van 18:30 – 19:30 uur. Trainers Kenneth Kirindongo, Norbart Smits, Jan Peter Robijn, Rob Breevoort, Gianluca Bosman en Lorenzo Rijgersberg.
Mini-pupillen : zaterdag 11:00 – 12:00 uur. Trainers Robert Paulissen en Freek de Vreede.
Keepers : dinsdag 18:30 – 19:30 en 19:30 –20:30 uur. Trainer Michiel Mastenbroek