Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Jammer maar helaas voor Flakkee JO8-2

Vanochtend eindelijk weer een wedstrijd nadat er 2 weken achter elkaar door de tegenstander was afgezegd.

Er stond de thuiswedstrijd tegen Nieuwenhoorn op het programma.

1e helft :

Snel kwamen we er al achter dat het vandaag wel eens moeilijk kon worden. De tegenstander zette continue meteen druk op de bal waardoor onze jongens niet echt aan voetballen toe kwamen. Elian was daarnaast ook nog eens geblesseerd maar wilde het toch proberen.
Zonder eigenlijk zelf een goede kans te creëren stonden de jongens al tegen een 0-3 achterstand aan te kijken. Als Dylan of Jayden er al een keer door kwam lag de keeper in de weg of stond er nog een verdediger. Wat ze ook probeerden het lukte net niet. Een mooie actie van Tom die weer de longen uit zijn lijf liep bracht de bal bij Dylan die 4 man uitspeelde maar daarna net naast schoot. Bij de volgende aanval was het Jayden die slalomde door de verdediging en de paal raakte. Toch was het Dylan met een hard schot in de bovenhoek die de keeper nooit kon houden 1-3..

2e helft :

Met Liam voor de geblesseerde Elian op de goal begonnen we de 2e helft. Misschien kon het nog..
Jammer genoeg was de 2e helft hetzelfde als de 1e.. wat ze ook probeerden, de tegenstander stond goed en voetbalden gewoon beter.
Al snel werd de 1 – 4 gemaakt en was de eerste nederlaag van het seizoen in aantocht. Toch wilden de jongens niet van opgeven weten en probeerden er nog een wedstrijd van te maken.
Na een overtreding op Dylan ( die samen met Jayden en Tom gelukkig altijd hun scheenbeschermers dragen 😮 ) was het Dylan die de vrije trap er in 1 keer in joeg.. 2-4
Vervolgens was het Nieuwenhoorn dat uit liep naar 2-6 maar was het Jayden die zorgde met een mooi solo voor de eindstand van 3-6.

De penalty’s achteraf werden door sommigen lekker ingeschoten waardoor de penaltybokaal lijkt beslist..
Liam heeft een aantal puike reddingen nog verricht waardoor we toch nog met een goed gevoel de kleedkamer in gingen..

Verliezen hoort er bij en de jongens hebben gedaan wat ze konden.. trots op ze en volgende week op naar de winst.. 💪💪