Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Mini-Pupillen (JO6) en JO7

Speciaal voor jongens en meisjes van 4 t/m 6 jaar is er Mini-Pupillen of JO6 voetbal (2014/2015). Met een aangepast programma en dito materiaal leren we hen de beginselen van het voetbal waarbij het plezier van samen sporten centraal staat.
De oudste spelers uit 2013 noemen we ook wel de JO7.

Alle JO6 en JO7 kinderen spelen met ingang van 2020 naast de trainingen ook al op zaterdagochtend regelmatig hun wedstrijdjes tegen leeftijdsgenootjes op het eiland.

Wanneer en waar

Elke zaterdag van 10:00 tot 11:00 uur trainen onze Mini-Pupillen (JO6, 2014/2015) onder begeleiding van twee trainers op ons complex aan de Oostplaatseweg 1 te Middelharnis op het vernieuwde en veilige kunstgrasveldje. In de wintermaanden kunnen bij mindere weersomstandigheden de trainingen worden gehouden in de gymzalen van het Edudelta college aan de Schoolstraat te Middelharnis.

U en uw zoon of dochter zijn altijd van harte welkom om eens te komen kijken of, uiteraard geheel vrijblijvend, een paar keer mee te trainen.

Meldt u zich wel even aan voordat u met uw zoon of dochter komt kijken, aangezien er vanaf februari 2020 door alle kinderen wordt meegespeeld in de “eilandcompetitie” en zodoende niet altijd op ons complex van Pallandpolder aan het trainen zijn.

Op maandag- en woensdagavond van 18:30 tot ca 19:30 is er onder begeleiding van twee trainers de training voor de JO7(2013) spelers.
Ook hier zijn u en uw zoon of dochter altijd van harte welkom om eens te komen kijken of, uiteraard geheel vrijblijvend, een paar keer mee te doen.

Vindt uw kind het leuk dan kunt u hem of haar lid maken van MSV en AV Flakkee, in dat geval krijgt hij/zij oa gratis een trainingspak ter beschikking gesteld, en worden ook voor alle teams de wedstrijdtenues door MSV en AV Flakkee geregeld. Daarnaast betaald u in het eerste seizoen, behalve het inschrijfgeld van €10,- , geen contributie.

Voor vragen en informatie:

Wilt u eerst meer informatie over voetballen bij onze (bijna) 100 jarige vereniging, dan kunt u altijd contact opnemen met Hennie Polder, 06-22553869, of Robert Paulissen onder nummer 06-48427221

Of mail naar: info@msvenavflakkee.nl

Trainers Mini-Pupillen : Nick van Brussel en Vincent Quispel.
Trainers/begeleiding JO7: Robert Paulissen en Hennie Polder