MINI-PUPILLEN

Speciaal voor jongens en meisjes van 4 t/m 6 jaar is er Mini-Pupillen voetbal. Met een aangepast programma en dito materiaal leren we hen de beginselen van het voetbal waarbij het plezier van samen sporten centraal staat.

Wanneer en waar

Elke zaterdag van 10.30 tot 11.30 uur trainen onze Mini-Pupillen op ons complex aan de Oostplaatseweg te Middelharnis op ons vernieuwde en veilige kunstgrasveldje. In de wintermaanden bij mindere weersomstandigheden vinden de trainingen plaats in de gymzaal van het Edudelta college aan de Schoolstraat te Middelharnis.

U en uw zoon of dochter zijn altijd van harte welkom om eens te komen kijken of, uiteraard geheel vrijblijvend, een keer mee te doen.

Vind uw kind het leuk dan kunt u hem of haar lid maken en stelt Flakkee een broekje, shirtje, kousen en een trainingspak gratis ter beschikking. Voor het eerste seizoen behoeft u geen contributie te betalen. Wanneer uw kind lid wordt betaald u het eerste volledige seizoen alleen het inschrijfgeld van € 10,-.

Voor vragen en informatie:

Wilt u eerst meer informatie dan kunt u altijd bellen of e-mailen naar Peter Dale 06-25080769 / dale72@upcmail.nl

Trainers: Ilse Wielaard, Jowien Westhoeve en Robert Paulissen.

Daarnaast wordt door de oudste Mini-Pupillen meegedaan aan de competitie op Goeree-Overflakkee. Eens in de twee tot drie weken spelen ze meerdere wedstrijdjes tegen leeftijdgenoten van het eiland.