Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Mini-Pupillen (JO6) en JO7

Speciaal voor jongens en meisjes van 4 t/m 6 jaar is er Mini-Pupillen voetbal. Met een aangepast programma en dito materiaal leren we hen de beginselen van het voetbal waarbij het plezier van samen sporten centraal staat.
De oudste spelers uit 2013 noemen we ook wel de JO7. Zij trainen, maar spelen daarnaast ook al op zaterdagochtend regelmatig hun wedstrijdjes tegen leeftijdsgenootjes op het eiland.

Wanneer en waar

Elke zaterdag van 10:00 tot 11:00 uur trainen onze Mini-Pupillen (jo6, 2014/2015) onder begeleiding van twee trainers op ons complex aan de Oostplaatseweg 1 te Middelharnis op ons vernieuwde en veilige kunstgrasveldje. In de wintermaanden kunnen bij mindere weersomstandigheden de trainingen worden gehouden in de gymzalen van het Edudelta college aan de Schoolstraat te Middelharnis.

Op maandag- en woensdagavond van 18:30 tot ca 19:30 is er onder begeleiding van twee trainers de training voor de JO7(2013) spelers.
U en uw zoon of dochter zijn altijd van harte welkom om eens te komen kijken of, uiteraard geheel vrijblijvend, een paar keer mee te doen.

Vindt uw kind het leuk dan kunt u hem of haar lid maken van msv en av Flakkee, dan krijgt hij/zij oa gratis een trainingspak ter beschikking en worden ook voor alle teams de wedstrijdtenue’s door msv en av Flakkee geregeld. Daarnaast betaald u in het eerste seizoen, behalve het inschrijfgeld van €10,- , geen contributie.

Voor vragen en informatie:

Wilt u eerst meer informatie over voetballen bij onze (bijna) 100 jarige vereniging, dan kunt u altijd contact opnemen met Hennie Polder, 06-22553869, Robert Paulissen onder nummer 06-48427221
Of mail naar: info@msvenavflakkee.nl

Trainers Mini-Pupillen : Nick van Brussel en Vincent Quispel.
Trainers/begeleiding JO7: Robert Paulissen, Patrick Verbaan en Hennie Polder