Mini-Pupillen/JO7

Speciaal voor jongens en meisjes van 4 t/m 6 jaar is er Mini-Pupillen voetbal. Met een aangepast programma en dito materiaal leren we hen de beginselen van het voetbal waarbij het plezier van samen sporten centraal staat.
De oudste spelers uit 2011 en 2012 noemen we ook wel de JO7. Zij trainen, maar spelen daarnaast ook al op zaterdagochtend regelmatig hun wedstrijdjes tegen leeftijdsgenootjes op het eiland.

Wanneer en waar

Elke zaterdag van 11:00 tot 11:45 uur trainen onze Mini-Pupillen onder begeleiding van twee trainers op ons complex aan de Oostplaatseweg te Middelharnis op ons vernieuwde en veilige kunstgrasveldje. In de wintermaanden kunnen bij mindere weersomstandigheden de trainingen worden gehouden in de gymzalen van het Edudelta college aan de Schoolstraat te Middelharnis.

Op maandagavond van 18:15 tot 19:00 is er onder begeleiding van twee trainers de training voor de JO7 spelers.
U en uw zoon of dochter zijn altijd van harte welkom om eens te komen kijken of, uiteraard geheel vrijblijvend, een paar keer mee te doen.

Vindt uw kind het leuk dan kunt u hem of haar lid maken en stelt Flakkee een trainingspak gratis ter beschikking. In het eerste seizoen behoeft u geen contributie te betalen. Wanneer uw kind lid wordt betaalt u het eerste seizoen alleen het inschrijfgeld van € 10,-.

Voor vragen en informatie:

Wilt u eerst meer informatie dan kunt u altijd contact opnemen met Patrick Verbaan voor de JO7 onder nummer 06-31948035 of Ilse Wielaard, nummer 06-27048921.

Trainers Mini-Pupillen : Hennie Polder, Patrick Verbaan, Ilse Wielaard en Jowien Westhoeve.
Trainers JO7 : Patrick Verbaan en Arend Horseling.
Begeleiding JO7 : Patrick Verbaan, Arend Horseling, Ilse Wielaard en Jowien Westhoeve.