Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


FLAKKEE HYPOTHEKEN PENALTYBOKAAL


Op zaterdag 22-06-2019 hebben we bij MSV&AV Flakkee op een zonovergoten van Pallandtpolder als afsluiter van het voetbalseizoen weer de traditionele familiedag gevierd. Dankzij de grote opkomst en uitstekende organisatie was het weer één groot feest!
Naast de bedankjes richting de vrijwilligers, en het voorstellen aan het grote publiek van onze nieuwe hoofdtrainer en hoofd jeugdopleiding Ron van Neck, zijn ook de Flakkee Hypotheken Penalty bokalen weer uitgereikt.
Om deze bokaal te winnen hebben de spelers vanaf de Minipupillen tot en met de JO12 elke week/competitiewedstrijd een penalty genomen, en vervolgens is hier een gemiddeld scoringspercentage van bepaald. Sommige kinderen kwamen zelfs tot 90%!!
De spanning voor de prijsuitreiking was weer te snijden.. Wie zou de grote fraaie bokaal uit handen van Mila dit jaar ontvangen?? Had Thomas genoeg met 2 missers op 22 pogingen?.. En zou Bradly voor de 3e keer op rij de bokaal mee naar huis nemen?.. Ook bij de JO9-3 lag de uitslag heel dicht bij elkaar.. Bij de JO8 moest er zelfs een shoot-out tussen Wessel en Joep aan te pas komen.. Spannend!!
De beste penalty specialisten van het afgelopen seizoen waren:
Minipupillen: Gijs
JO7/8: Wessel
JO9-3: Rick
JO9-2:Nout
JO9-1: Bradly
JO10: Thomas
JO11: Joey
JO12: Kenji
Gefeliciteerd jongens!!
Hans Meijer advies weer bedankt voor de sponsoring van dit mooie evenement!!