Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


Jeugdig Flakkee wint oefenduel van SNS!

Zaterdag 4 juli mocht de vernieuwde technische staf onder leiding van Kees Breen met zijn mannen, waar de oudste speler 22 jaar was, richting Stad aan het Haringvliet om tegen de plaatselijke voetbalvereniging SNS te oefenen. Bij SNS kwamen we een bekende tegen, Eelco v/d Linde is daar trainer geworden. Nadat bekend was dat we vanaf 1 juli weer wedstrijden mochten spelen was na het belletje van beide trainers naar elkaar de wedstrijd zo gepland.

Nadat de goed leidende scheidsrechter meneer van Gurp voor het beginsignaal floot begon Flakkee wat onwennig aan de wedstrijd. Dat resulteerde in een terechte 1-0 voorsprong van SNS na 15 minuten. Langs de kant een hoop publiek dat verwachtte dat SNS door zou drukken, maar Flakkee rechtte de rug en stroopte de mouwen op en ging als jonge leeuwen het veld over. Na hard werken en goed samenspel kwam net voor de drinkpauze loon naar werken. Een fantastische steekbal van de pas 17 jarige Joost op de rechtervleugel naar aanvaller Enzo die 1 op 1 kwam met de keeper van SNS en dat was een koud kunstje voor Enzo, 1 -1.

Na 30 min volgde er een drinkpauze waar beide trainers gelijk wat wissels toepasten wat voor Flakkee goed uitpakte. Nog geen minuut na de drinkpauze kwam Lucas vrij voor het doel maar hij zag Wessel er beter voor  staan en zo tikte Wessel de 1-2 binnen voor Flakkee. Laatste tien minuten van de eerste helft werd het publiek goed vermaakt door goed combinatiespel en hard werken. Omdat er niet meer werd gescoord gingen de mannen van Kees met een 1-2 voorsprong de rust in wat een terechte tussenstand was over de gehele eerste helft gezien.

Na rust was de opdracht om verder te gaan waar Flakkee gebleven was en zo gingen ze het veld weer in voor de 2e helft. Nadat Andrea al een aantal kansen onbenut liet, deed SNS dat niet. Net als de 1e helft waar SNS het heft in handen nam met meer druk naar voren te spelen, kwamen ze via een schoonheidsfoutje in de verdediging na een kwartier in de 2e helft weer op 2-2.
Nadat Dennis ons al een aantal keer goed op de been hield, had het combinatiespel weer de overhand bij Flakkee waar Andrea weer goed de diepte in werd ingespeeld. Hij had zelf ook kunnen scoren maar hij zag dat zijn maatje Enzo voor het doel stond, 2-3.
Wat er 10 minuten voor tijd gebeurde, daar kom je voor naar het sportpark. Gianluca kreeg de bal net over de middenlijn en liet wel geteld 5 verdedigers de hielen zien en speelde ook nog eens de keeper voorbij en had nog net kracht genoeg voor de 2-4. Waar iedereen dacht dat dit weleens een zwaar klusje zou worden, niks is minder waar als je de wedstrijd zelf gezien heb. Dat SNS 2 minuten voor tijd nog de 3-4 maakte, gold alleen nog maar voor de statistieken en zo kwam de terechte overwinning van Flakkee niet meer in gevaar. Waar er nog een aantal spelers niet aanwezig waren, is dit een goed vooruitzicht naar het komende seizoen. De selectie zal nu gaan genieten van de zomerstop en begin augustus weer met zijn allen bij elkaar waar dan de training en wedstrijdsessies worden hervat.
Wil namens de spelers en de technische staf iedereen een fijne vakantie toewensen en laten we hopen corona ver weg te laten en dat we met zijn allen in augustus weer kunnen genieten van het vernieuwde Flakkee!

Foto’s van deze wedstrijd staan hier : https://myalbum.com/album/X6KnJUzYUaNn

Scoreverloop:

SNS – Flakkee
1-0 Sns
1-1 Enzo
1-2 Wessel
2-2 Sns
2-3 Enzo
2-4 Gianluca
3-4 Sns

Selectie:
Dennis Breen, Max Gouswaart, Ivo de Vrij, Pim van Noord, Sico Wielaard, Mike Schellevis, Joost van Wezel, Marijn Redert, Gianluca Bosman, Andrea Bosman, Enzo Visbeen, Marvin Born, Wessel Verhage, Merijn Slui en Lucas van Wingerden.