JO11-2 foutloos in bekerpoule

20161008_093333
Gravendeel JO11-3 – Flakkee Jo11-2 (0-2)0-5

Al vroeg werd er vertrokken naar ‘s-Gravendeel waar we om 8:30 uur moesten aantreden.
Viktor kon uitslapen want hij bleef slapen bij zijn opa in de hoeksche waard.
Na een goede ontvangst in de bestuurskamer werd duidelijk dat we op kunstgras moesten spelen. De mail van de KNVB lag al gereed op tafel om de zorg bij leiders/ouders weg te nemen. Wat een ophef, maar hopen dat het allemaal mee gaat vallen.

Klokslag 8:30 uur begonnen de geelblauwen aan hun wedstrijd. Flakkee had moeite met voetballen op het kunstgras want ballen rollen sneller en stuiteren anders. Gelukkig was de tegenstander niet bij macht om hiervan gebruik te maken. Gaandeweg de 1e helft ging het iets beter lopen. Flakkee werd gevaarlijker maar de keeper redde voortreffelijk van ‘s-Gravendeel. Totdat de uitgeslapen Viktor over rechts zijn tegenstander passeert en vanaf de achterlijn een prachtige voorzet geeft. Voor de goal stond de mee opgekomen Finn die keurig binnen kopte. Schitterende goal van Flakkee.
Na deze goal kwam ‘s-Gravendeel er af en toe uit maar Sven hoefde niet echt handelend op te treden. Net voor rust kreeg Flakkee een corner. Nick legde de bal bij de 1e paal waar wederom Finn de bal binnen tikte. Met 0-2 gingen we rusten……
Na de rust ging Flakkee door met voetballen. Achterin stonden het af en toe niet goed omdat we allemaal naar voren wilde.
Dit leidde tot een aantal counters maar zonder gevolgen.
Even later gaf Daan keurig voor en Finn schoot zijn 3e binnen van deze morgen. Voorin raakte nick de paal en lat maar wist toch even daarna te scoren. Met 0-4 als stand leek het erop dat iedereen het zelf wilde doen. Hierdoor ging het vaak mis maar dat is best logisch met weinig weerstand. Na de nodige kansen wist Finn keihard uit te halen en raakte de lat. Uit de rebound scoorde Sven de 0-5 wat tevens de eindstand zou zijn.
Keurig gespeeld allemaal. 18 punten uit 6 wedstrijden in de bekerpoule met een team wat steeds beter gaat voetballen met elkaar.
Afwachten dus waar we komen te voetballen na de herfstvakantie!!!!!!!!!!!!!
20161008_093404