Een speciaal woord van dank voor onze hoofdsponsoren:

Onze stersponsoren:
En onze jeugdsponsoren:


JO11-2 wint na sterke 2e helft

img-20160924-wa0012
SJO DBF JO11-2 – Flakkee JO11-2 (3-1) 3-5

Vandaag stond de wedstrijd tegen DBF (Den Bommel/FIOS combi) op het programma. Het belooft een spannende wedstrijd te worden gezien de stand in de bekerpoule.
Met prachtig weer begon de wedstrijd om 10:30 uur in Achthuizen.

Flakkee begon goed aan de wedstrijd. DBF werd onder druk gezet en we kregen kansjes.
Totdat Job bediend werd door een Viktor en punterde de bal hard tegen de touwen. Een lekker begin maar dat zou snel veranderen.
Na een counter van DBF werd de bal snoeihard naast Sven in het doel geschoten. Flakkee voelde weerstand wat ze de eerder gespeelde partijen niet hadden. DBF kwam er sterk uit met de 2 sterke voorhoede spelers. Niet veel later na een goede uittrap van de DBF keeper staat de spits oog in oog met Sven en rond beheerst af (2-1) Flakkee wankelde hierna en kon niet veel later zelfs de 3-1 uit het net vissen. Met deze stand gingen we rusten.

In de kleedkamer werd er geprobeerd de moed erin te houden en dat we nog zeker kansen hadden voor een ommekeer. Met opgestroopte mouwtjes betraden we het veld om er het beste nog van te maken.

Flakkee begon fel na de aftrap om een aansluitingstreffer te maken. Dit gebeurde door goed doorzetten over de flank werd een voorzet van Job ingeschoten door Nick.(3-2)
Dit gaf een boost aan onze jongens want we zette door. Daan en Finn hielden de deur achter op slot en Sven zette druk naar voren. Jakub stoomde op links door en zette voor op Sven die scoorde en hiermee de stand op 3-3 zette.
Het geloof was helemaal terug bij onze kids en er werd zelfs gas bij gegeven.
Na goed combinatie voetbal schoot Nick zelfs de 3-4 tegendraads het doel in.
Hierna leek Dbf gebroken te zijn maar Viktor moest nog handelend optreden. Even later na een run over links schoot Jakub zelfs de 3-5 binnen waardoor de wedstrijd beslist was.

Wat een knappe prestatie van onze kids na 3-1 achterstand met de rust!!!!!
Gefeliciteerd allemaal…..
img-20160924-wa0009 img-20160924-wa0005