JO9-2 dendert door

Vanochtend in het heerlijke herfstzonnetje was het alweer de 3e wedstrijd in de competitie. Ditmaal mochten de jongens thuis tegen SHO JO9-3.

Swen wilde vanochtend ook wel weer eens voetballen in plaats van in het doel en dat zorgde er voor dat Thijs dit keer de 1e helft het doel mocht verdedigen.
Met het goede gevoel van de afgelopen weken begonnen de jongens aan de wedstrijd.
SHO kon de jongens nog even van scoren houden maar lang duurde dat niet. Bij de 1e corner van Levi was het Jayden die meteen raak schoot en zorgde voor de 1-0.
Daarna golfde het spel even op en neer maar door goed optreden van Samuel, Naut en Thijs bleef de nul behouden.
De jongens waren weer bij de les en na goed doorzetten van Levi belandde de bal bij Swen die niet nadacht en de bal hard in het netje knalde.. 2-0.
Levi was op dreef en bekroonde zijn goede 1e helft met een doelpunt uit een corner van Dylan.. 3-0.
Ook de 4-0 was een prooi voor Levi. Na goed samenspel rondde hij netjes af..

Na de rust stond Swen weer in het doel en Thijs weer in de wei..
Ook nu duurde het niet lang of het doelpunt viel bij SHO. Na wederom een mooie actie van Levi langs de lijn kon hij de bal voorgeven aan Dylan die het net liet bollen en zorgde voor de 5-0..
Dat er weer gewonnen zou worden stond nu al wel vast maar de 0 houden was dit seizoen nog niet gelukt.
Ondanks dat er goed verdedigd werd en Swen zijn mannetje in het doel stond lukte het deze keer weer niet. Een mooi afstandsschot van SHO zorgde voor de 5-1.
Dan maar op zoek naar nog meer doelpunten.
Naut zorgde voor de 6-1 met een heerlijk afstandsschot. Even niet bij de les zorgde nog voor een doelpuntje tegen en zo stond het 6-2.
Thijs met een goede voorzet die belandde bij Jayden en hij zorgde voor de 7-2..
De laatste was ook een prooi voor Jayden die na een mooie steekbal van Dylan alleen door kon gaan op de keeper en deze kansloos liet 8-2..

6 uit 6.. wat willen de trainers nog meer..👊👊
Trots op de jongens

Foto met dank aan Bianca